率先體驗Android版八達通! (2)

989 回覆
9 Like 6 Dislike
開卡成功會有email

你的Android版手機八達通已成功發出 | Your Mobile Octopus on Android Phone has been issued successfully
用shortcut開 定official 開?
唔會啦
呢個係osaifukeitai嘅自閉畫面嚟
Shortcut 開
加唔加到落google wallet?
現階段冇人加到,但係有人可以就噉拍八達通機畀錢
我都有呢個email但都落唔到wallet
一開卡就會收到嘅email同通知你可以開始用體驗版唔同
一開卡就會收到嘅email同通知你可以開始用體驗版唔同
過多幾個鐘應該會再收到一封email話你已經成功將呢個八達通卡加入八達通錢包

不過又係一堆垃圾內容嚟,只係介紹An八達通可以做啲咩
屌今鋪真係畀八仔公司昆到碌柒咁
都唔知點解會話今個禮拜中至尾有更新
連更新啲咩都唔講
而家仲有機會要搞幾個月先可以搞體驗版
香港IT真係垃圾八仔公司工作效率又慢
過多幾個鐘應該會再收到一封email話你已經成功將呢個八達通卡加入八達通錢包

不過又係一堆垃圾內容嚟,只係介紹An八達通可以做啲咩
我地偷跑仔應該無呢個
連登發生咩撚嘢事

不過冇所謂,之前已經show過

同埋張卡已經退咗開咗張新
我都係本身以為係Cafe wifi唔好 原來係連登個server有問題
當冇事發生當冇事發生

不過我的確失魂咗
搵人送個指定垃圾袋畀孫東同埋應天麒啦
去地鐵站試發覺有D機係時得時唔得,有D查閱機直頭奇怪到隔分鐘得但下一分鐘又唔得,交通補貼機就十成十得

如果八達通公司有人mon post就睇下個feedback 問卷,一般消費者點知NRR同mPOS 有問分別,兩張圖都一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞