率先體驗Android版八達通! (2)

989 回覆
9 Like 6 Dislike
可能佢想公測前先黎一個 pre-公測
於是搵班連登仔幫佢試
八仔真係痴撚線
噉就快啲放個新嘅 Play Services 出嚟試加 Google 錢包啦
咁多人想幫你 UAT,又冇成本嘅
定係由始至終八達通公司都只係諗住八達通 app 可以就噉掛喺 system background 嘟到八達通機畀錢就算,加落 Google 錢包只係一個 bonus 功能,唔係佢哋想主推嘅嘢?
唔會啦
出晒新聞話會入Google Wallet
隻app 又有個制俾人加wallet
肯定想做既,係唔知幾時啫
應該都似係,啱啱試埋hide unlock bootlader都唔得
check晒所有野應該得返strong係有問題
突然諗到啲嘢

嗰次上WhatsApp問CS幾時可以用佢所講嘅「下個星期中至尾更新」,其實有冇可能係指八達通App可以直接俾錢

諗翻起上嚟,的確嗰段「下個星期」前嘅時間,即使開咗八達通App都好似冇show過話八達通喺後臺run緊
發現咗想收翻嘅時候已經收唔切,已經俾部份人同我cap晒圖嚟呢度
咁佢都可以絶啲嘅 收埋再remove曬啲record 咁cap曬圖又如何 而家佢都係由得你地玩 你覺得佢要閘你地用會真係做唔到咩
應該唔會係全software呀
唔用embedded SE 好癲喎

Update咗上去12.0.2
填過表格
應該12.0.2封殺左偷雞法開卡,試下裝返12.0.1
https://apk.support/download-app-zh_tw/com.octopuscards.nfc_reader/3037/12.0.1

岩岩用個方法開左卡 但開完係依頁見唔到張卡
要開交通補貼先有
咁用個時要點用?
聽朝瞓醒就見架喇,唔駛怕

睇下八達通app係咪active緊,係就就咁嘟就得架喇
應該收夠人幫佢試beta
突然諗起尋日問cs嗰時佢話依家已經體驗版緊
但係冇人收過email
我諗姐係大部分體驗版都係偷跑仔,連你呢啲合法版都冇收到email
專登放畀nerd
仲有邊度可以搵咁大個 nerd pool
合理,如果其他八達通app 功能都要求Android 12 或以上,咁佢嘅其中一個partner 華為就會有大把機用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞