率先體驗Android版八達通! (2)

989 回覆
9 Like 6 Dislike
呢個係,唔明點解冇
係咪上咗12.0.2 俾人填咗個後門啦
實體卡有冇我咁快?#752
其實應該整埋個人八達通可以入電話
一用個人八達通就要用實體卡好麻煩
仆你個街 解左BL 而家連APP 都入唔到
我阿爸阿媽就係因為用緊手機八達通,到而家都未轉用綠悠卡,但嚟緊八月就一定要用實體卡了,
屌你八達通
仲入到喎,會唔會係detect到root咋?
冇 root 呀
其他銀行 app 都入到 笑撚左
而家可以將個人八達通放入埋電話,
最麻煩係你唔可以直接申請一張個人手機八達通,一定要先申請實體卡再搬入去。
我覺得因為政府政策唔畀八達通公司咁樣做,因為其他個人八達通,包括學生個人八達通都可以搬入去。
join咗beta program
唔建議安裝24.15啲一個版本,因為如果之後更新嘅話,一定要24.15或以上,
就算你手動裝返舊版都唔得,一定要解除安裝更新,先可以再重裝。
重裝會令到Google Wallet同手錶相關功能都會重設。
我擔心20號嗰日出咗24.14更新嘅時候,你會有問題
明白
Thanks
應該都係,技術上唔會做唔到,但優惠係政府俾,佢唔批就冇得攪。
咁撚大獲
每星期一個sub version,24.14已經冇咗public beta,即係等17號公佈嘅24.15,正常三日後就有第一個public beta,而且Find my device app都應該係時候出
即係其實依家係未開始測試既,只係被人挖到佢個程式已經寫好佐然後偷步試我仲諗佢個測試點解咁隱蔽

之前裝左呢d module+黑名單就已經全部app都冇問題,連citi咁煩都入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞