率先體驗Android版八達通! (2)

989 回覆
9 Like 6 Dislike

員工

幾時改走設定>綁定個Huawei pay icon
加完wallet 有無咩特別野?仲洗唔洗八仔app喺background 行緊先拍到卡?
想知加左入google pay之後,啪卡個動畫係咪真係有唔同
你八達通個app咩version
員工,幾時整埋個手機樂悠卡,我老竇都想用
mon緊po嘅員工麻煩幫我開埋Google wallet
樂悠卡、殘疾個人八達通其他機都冇,可能政府唔畀
不過我都想用學生手機八達通
學生手機唔係已經有咩
Android 版而家冇得加卡,只能夠用activity 方法買新一張成人八達通
我都係sony機,有冇教學
iqoo ok
幾時可以轉citi 八達通
Hello員工
我係pixel首席打手
點解你入到google wallet
想問點 Magisk 點做到?

我兩部電話過到 SafetyNet (Basic + CTS) 同 Play Integrity (MEETS_DEVIC_INTEGRITY) 都會出 "This app cannot run because the environment is not secure and your data may be at risk"

一部冇 root, 一部 Magisk v27
Magisk 試過 Enforce DenyList 同 LSPosed + Shamiko + HMA 都唔得

6 間銀行 app 同 PayMe 都冇問題,係得八達通唔得
即係而家點,之前又話google services最新版本有得直接加落wallet
而家似乎最新版都未夠新
問咗話加到個啲係個別例子喎
想問交通補貼, 係唔係每個月1號先開始計?
係就下個月先轉用An 版8仔..
你開到 app 都冇用,加卡佢都會唔俾你過。

我 magisk alpha + shamiko + HMA 開到 app
kernelSU + zygisknext + shamiko + hma 都開到 app, 但到加卡會 fail, 應該佢 check strong integrity

頂佢啦,我24.15乜鳩都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞