[PC/PS5] Helldivers 2 (6) GET SOME! GET SOME!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
所以我每次都揀evac point
最穩陣係咁,但有時啲人揀近objective,一落地就吹雞,搞唔掂
evac point 間唔中都會有工廠
有啲 evac point 係會有機械人守住
啲增援多撚到

唔好話救,連去撳掣嘅機會都無
試過同鬼佬街場打
鬼佬打到有PTSD
係咁話唔會再打呢關
打咗幾場,救咗十個人質開始就開始兵敗如山倒
佢reinforcement一直出 唔會停
同15分鐘清機器人嗰關出兵數應該一樣
但係就多咗個objective要你不停救人
點玩
仲要平地無乜掩體俾你cover 機器人就四面圍你
最簡單既模式都唔識守?
你唔諗下d比人踢既「新血」係咩嘴臉
我同另一個9x lv 路人全場打左90%既主線支線
之後有兩個20~30lv既join場, 入到場就開始連死幾次
又開咪屌我同另一個唔執samples

都已經係臨完場先加入躺贏, 仲咁多嘴唔踢你踢邊個?
唔會落唔到地, 要隻船炸落去咁岩撞到d怪先會死怪, 怪係唔會take fall damage
雖然我已經爆sample,但我依然會特登去執sample,唔執唔舒服。
幾步距離我會執
但我絕對唔會跑十米以上或者專登搵super samples.
不過見到舊雞脾石既話都會行去執
無 cover 先大鑊,而且啲建築物好快就爆晒,基本上平地嚟。

連自己都生存唔到,點救人質
3個外圍打 1個偷偷救人
我通常都自己單人走一路,唔會用🔽🔽🔼▶️補給。

我去完poi補給就順便執走sample,整走個鑽石符號,之後唔洗回頭。

話時話,蟲族poi守軍麻煩過機械人poi守軍好多。殺漏一隻蟲仔就吹雞,又要比佢追9條街
至少我近排遇到嗰啲都係host鳩踢
有啲顛到降落全隊三個
你唔諗下d比人踢既「新血」係咩嘴臉
我同另一個9x lv 路人全場打左90%既主線支線
之後有兩個20~30lv既join場, 入到場就開始連死幾次
又開咪屌我同另一個唔執samples

都已經係臨完場先加入躺贏, 仲咁多嘴唔踢你踢邊個?
至少我近排遇到嗰啲都係host鳩踢
有啲顛到降落先踢晒全隊三個
今日唔係出新warbond?
等五六點啦
瑞典工作室呀,牙joel仲訓緊教
因為一撳制就會出增援,隊友唔清晒再撳真係玩毛
仲有兩分鐘
隻船有6個新升級
一野跳6隻hulk加一堆火箭兵團加盾
根本清唔𠹌到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞