[PC/PS5] Helldivers 2 (6) GET SOME! GET SOME!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
跑緊步會係咁
拎support weapon 都係咁,有時搏緊命要拎野嚟打爬咗上去真係隨時無命
拎住支ac係側邊沖埋去做Luke Skywalker
反正都係賭運
先call個380再call support睇下邊個唔好彩
機械人得雜魚可以call dropship
打蟲除左兩種雜魚之外仲有hiveguard都可以call bug breach,相對之下其實打蟲係比較難控制。

如果四排/四個人都識玩其實機械人係易打啲,一嚟所有據點都係一個雷射可以搞掂,二嚟嗰好好亂咁打啲patrol其實point to point 好快消曬成張圖
仲有隻bug commander 都可以叫
打機械人啲兵仔準備拉警報嗰下係有啲啲時間畀你射佢,但蟲就無,話噴就噴

打機械人嘅話夾得好,唔打街怪,有埋默契打drop ship 係輕鬆好多。但奈何夾親街場都要全清,無晒 reinforcement 都要清落去
蟲噴可以截架
蟲仔數量多,你stop一個,另一隻好似跑4x100m咁撚快接力吹雞
introducing eruptor
一槍一堆蟲

難6唔死真係靠自己好啲
你單人揀個天線upload任務就過到,或者機械人search and destroy。

呢兩個極容易
上難7之後高手多左,
效率又好左,
尋日解到冇人死了

救人任原來啲sample勁集中
琴日街場15分攞滿3x個綠同橙
果個任係救sample唔駛救人
Do you hear treason?
🔼▶️🔽🔽🔽
死支那仔執鳩人啲裝 殺咗佢執返啲裝唔服氣踢鳩我 死垃圾
見到殘體字走場是常識
高級填裝個bug fix 咗未
請問類星炮打闊步蟲要幾多槍先正常?

最近打蟲9轉咗用 噴發者 雷射犬 類星炮,所有野都好順只係蟲海清得慢同埋闊步蟲打好耐都唔死,有咩提議?

用EAT專對付闊步?
500 KG係咪正常可以秒闊步?
EAT打重甲
火箭炮類打頭最少兩下先殺到闊步
長矛打頭1下
500要係正心口爆先秒
玩assault rifle玩左10幾lv
轉左Eruptor真係打開新世界
就算打bots都係一槍三隻起
執裝好正常我街場會主動call backpack/support weapon 俾冇嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞