[PC/PS5] Helldivers 2 (6) GET SOME! GET SOME!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔知之後劇情會點推

外國鬼佬都話清左機械人之後異常平靜
lm
500KG,類星體大砲 有呢兩樣嘢已經輕鬆
畀啲時間大家休息下,ah 都要搵個啱嘅時間出新嘢

出新敵人嘅話又無人會打蟲
唔會用輕鬆嚟形容吓話
一個唔覺意都可以俾細蟲圍同俾charger撞喎
新手入坑請問下邊個pass or 邊把槍係勁?
另外超級公民值唔值得買埋?
唔值得買,超級點數打下打下就有
咁有冇話咩槍係新手最好解鎖先?
好似有光能族新聞
我覺得唔洗咁緊張咩槍一定要解先免費pass你都係要順住解落去
我仲係用緊免費pass only 玩到上難度6, 7無咩問題
順住解落去都夠你一路玩一路研究咩槍好用啲

超級點數pass你不如睇定啲先 就出新pass專玩爆炸

game入面都暗示咗有 係睇點介紹出場
11 April 有新warbond
可以等等評價先再決定開邊個
好,唔該哂大家
主要係覺得160蚊嗰套衫好型棍
好想要
如果真係想快啲有把好主武旁身
可以係cutting-edge嘅Sickle

因為解鎖咗
佢就喺第一頁
同埋只係需要20個medals
玩幾場+做個人任務都儲得齊

只要唔過熱 + 有6個mag
差唔多等於無限彈
老實講槍都係其次,識用strategem夠你上789

個人大推eagle airstrike
Autocannon(未解就輕機槍)

除此之外炮塔放啱位就ok
120/380放之前睇清楚附近有冇隊友
跟住就自己慢慢摸索咩裝啱你style同埋人地點用其他你未unlock既裝
fyi我而家打蟲9帶緊普通泵散 Democracy protects中甲 Eagle airstrike, orbital railcannon, 雷射炮同雷射背囊
解埋第二頁Stun Grenade
hellmire 仲係99%
搞掂Fori Prime拎埋個sector先
淨低係咪推埋蟲嘅sector,跟住joel 就出新勢力?
送個把CALL既機槍夠你玩到4-5LV 蟲
夠分用住反器材步槍先
再換機砲
第一個premium warbond冇第二個咁有用
超級公民係第一個premium warbond加套甲, 箭咀mini game同個title
我覺得貨$160落super credit揀買咩warbond或者每日update嘅super store買甲會好d
作為第一代玩家就無理 直接課左
DLC可以後加其實唔急住
但佢送個把主武係新手期真係好爽 (之後就少用)
(P.S. 單手機槍地位無可取替, 但無人特別需要單手武)

甲就無exclusive 效果 同埋由於要用其它效 都少用

反而部街機可以用房主個部,同FD一齊打 行開行埋等人個時 大家都會攞黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞