每日收完工仲要睇女朋友臉色係幾咁氣餒

398 回覆
2703 Like 51 Dislike
點解一定要傾電話
傾電話仲辛苦過返工啊屌你!
點解一定要傾電話

每日傾五到十分鐘都辛苦?
飛撚左佢啦 屌
有時番工番到好累 想係屋企梳化坐下姐 又俾佢chur岀街 岀到黎打幾個喊路 又屌
收工仲要聽佢講佢公司啲八婆野先慘
仲要成日屌話我同班男人岀黎開心過同佢岀街

I know that feel
日日都會問佢攰唔攰 有咩唔開心
咪又係比人厭煩
男人識珍惜咩

睇下你點問囉
如果你係on99咁 好似梁振英係冬天係隧道問個訓緊既流浪漢 「你凍唔凍呀」
你覺得果啲係關懷定攪著?
女人永遠都唔會識體諒人
差d以為係我男朋友開
佢又係成日都話攰 一年365日都係攰
但又可以同frd玩得好開心架喎
係咪攰就連搵下我都懶🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
完全唔明係真攰定假攰
跟住我頂唔順大屌咗佢一鍋 佢冇理我
玩完

點解啲人永遠都唔會明同frd玩係輕鬆架嘛,唔洗用腦架嘛,緊係玩得好開心玩幾耐都得
同自己另一半唔係唔開心而係我邊到有咁多野同你分享,講少陣野做少啲表情又俾人話黑面,諗起都攰啦。唔好再攞自己同啲朋友比,根本就兩回事

啱呀 熱戀期個陣咪同我好開心囉
磨合期個陣 咪覺得同我係好攰囉
一年365日 你永遠都係咁嘅死狗樣
你估我唔覺得辛苦?
好想你陪個陣 你係邊?
如果拍拖拍到你覺得係義務工作 而唔係享受 咁我嘅存在係為咗咩
收左工個人都好累,只係想番屋企休息下
食個飯,沖個涼。

但係條女就會因為啲極小既問題,發你脾氣,燥你,比臉色你睇,你條八婆究竟知唔知對男朋友而言係幾咁氣餒既一件事

我唔係要求你要下下痴住我就曬我,但你可唔可以唔好因爲啲小事發脾氣,係咪要下下搞到咁疆先安樂?真係咁難咩?

講真,我收工你問一句:你今日累唔累阿?辛苦啦一定。
我已經扯曬旗啦。

想搵個地方呻下,完。

樓主係中國人。完。
又係d扮香港人踩港女post....
點解一定要傾電話

每日傾五到十分鐘都辛苦?

咁就要睇下傾既內容係咩喇
聽埋晒啲公司八婆嘢 嗯哦完會比人屌既話
一句都厭多呀屌你老母
教唔掂就飛

唔夾就係唔夾

拍拖無謂搞到自己咁辛苦
人生已經好難
I know that feel bro
如果調番轉呢?
其實唔好話男人啦 都有大把case係男女角色調番轉 根本呢d野冇分男定女 但就一味淨係話係得港女先得呢d現象

利申番先 唔是撐港女 但呢d case唔應該淨係屌鳩港女
飛左啲港女佢啦

仲有樓上啲女都係
成日都要比較俾幾多時間呀次序果啲
無野搵野黎煩 on99
斷曬六親唔返工陪你囉
我好明,好似琴日咁我返左一日工仲同佢去美食展
我真係攰,再加上好逼令身體同精神都chur走晒力量
搞到個人都冇力量,個心裡面狂嘆氣

最後佢以為我發脾氣,又話我黑面,嬲左我
咁大佬真係冇發脾氣,係咁攰情況又要氹佢
但其實我真係冇嬲冇不滿任何野

雖然佢份工好體力勞動,我就坐office
但我工作時間每一刻都要諗idea,都好攰ga

佢份工體力勞動 咁佢嘅態度點先?如果得你係攰到擺上面就你有問題啦
做咩呀你?
冇野喎!

呢樣先係最撚難搞
所以拍過幾次拖之後真係寧願單身好過

係就係尻痕同寂寞啲

都好過哂時間握握氹氹

結婚更加諗都唔想諗
係咪全天下所有女朋友都會發脾氣
有時候無啦啦揾嘢嚟燥,
已經九百幾樣嘢煩仲要氹你
做緊狗
飛左啲港女佢啦

仲有樓上啲女都係
無野搵野黎煩 on99
斷曬六親唔返工陪你囉

講真 唔知頭唔知路 唔知人地段關係咩狀況
你憑咩話人係港女
男人又係on9
辛苦就鐘意粒聲都唔出
但問你咩事又話無野
又唔知自己塊面show出黎就係黑到死
有時都唔知你係嬲定係點

咩都唔講又想人明白你
有時溝通下 主動比人知你發生咩事真係好難咩
你估你女朋友真係識讀心術咩屌
飛左啲港女佢啦

仲有樓上啲女都係
無野搵野黎煩 on99
斷曬六親唔返工陪你囉

講真 唔知頭唔知路 唔知人地段關係咩狀況
你憑咩話人係港女

在連登 所有女都係雞係公廁同埋港女
人又係on9
辛苦就鐘意粒聲都唔出
但問你咩事又話無野
又唔知自己塊面show出黎就係黑到死
有時都唔知你係嬲定係點

咩都唔講又想人明白你
有時溝通下 主動比人知你發生咩事真係好難咩
你估你朋友真係識讀心術咩屌
如果調番轉呢?
其實唔好話男人啦 都有大把case係男女角色調番轉 根本呢d野冇分男定女 但就一味淨係話係得港女先得呢d現象

利申番先 唔是撐港女 但呢d case唔應該淨係屌鳩港女

咁樓主係男人,開個post自己呻下啫,駛唔駛每次開post都以全世界人角度諗完先出?
推 希望女朋友見到呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞