每日收完工仲要睇女朋友臉色係幾咁氣餒

398 回覆
2703 Like 51 Dislike
每日收完工仲要自己打飛機係幾咁氣餒
其實唔係唔想放時間落女朋友度
只係話返完成日工去見女朋友嗰時
唔想再係咁大壓力,同想放鬆成個人
偏偏啲女朋友每次一見到個男朋友就係咁chur佢
再講埋哂啲講完又解決唔到既問題,係咁要人回應佢,再加埋發下脾氣咁
呢下先係難頂嗰個位
47個港女負皮左
我諗起我男朋友 次次想我放工接佢都要等佢少則20分鐘 多則2粒鐘 同我講老細唔放佢 大佬 天時暑熱係人等咁耐都燥啦 跟住又淨係識話我唔想體諒佢 唔係話唔想關心佢攰唔攰 係我自己返完工仲要等你個陣我燥反而比你屌 公平咩 邊個關心我
我諗起我男朋友 次次想我放工接佢都要等佢少則20分鐘 多則2粒鐘 同我講老細唔放佢 大佬 天時暑熱係人等咁耐都燥啦 跟住又淨係識話我唔想體諒佢 唔係話唔想關心佢攰唔攰 係我自己返完工仲要等你個陣我燥反而比你屌 公平咩 邊個關心我

咁你咪搵個地方coffee shop坐下
行下商場囉
交換番囉咁唔想等
係咪要鬥慘先

我都係成日要等 又唔知佢幾點走得
一開始都會西面
之後諗返佢ot都好辛苦 次次都笑住接佢
佢見到你笑 佢都會開心呀

咁你咪搵個地方coffee shop坐下
行下商場囉
交換番囉咁唔想等
係咪要鬥慘先

我等女朋友ot收工都唔會有怨言
我知佢番工辛苦
我等佢一定係輕鬆d
樓主你女友都係想見多啲你拍下拖姐
如果你攰應該直接同佢講
有時諗好活動想同你開心下點知你成程黑面
以為你會想見多啲自己點知你當左拍拖係苦差
你咪聽啲廢連登仔講咩港女臭雞飛左佢嗰啲
佢地成班社會廢物女都媾唔到你咪學佢地
同女朋友好好溝通一下
或者你諗清楚點解宜家變到見佢覺得攰
係咪你已經唔再鍾意人

窗簾是淺藍色的。

問:作者此時有何感受?

答:個窗簾真撚係淺藍色囉屌你 用下腦好無?

明知佢不定時ot又明知自己等下等下會燥,都要去懶sweet咁接放工,你話你係咪搵交黎嘈
你搵個勤力工時長既港女咪得
佢自然就知番工幾攰 亦都無乜力同你嘈
個d hea hea文員港女 梗係覺得佢大哂架

利申番十二個鐘 收工乜7都唔想講
女朋友冇屋企
Ok 買樓儲錢裝修 一齊住劏房先

平時一齊返我屋企食飯 我阿媽煮埋佢食

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧
帶埋飯俾佢返工丁 而家話洗得唔乾淨個飯盒跌左落地 又鬧又block

咩人
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧
帶埋飯俾佢返工丁 而家話洗得唔乾淨個飯盒跌左落地 又鬧又block

咩人

去到呢一刻 我係咪唔應再忍佢
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

過唔到世
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

唔洗諗
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

唔夾就早日
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

似係特登鬧你博分手喎
我都係啦
相處大部分時間都係黑你面
屌呢樣屌果樣
whatsapp每個回覆每粒字捉出黎屌
話你邊粒字令佢唔高興
行街冷氣滴水又屌
話你唔幫佢擋
每夜訓覺要幾經佢批准
whatsapp要五分鐘內覆
遲覆又屌

Shock撚左呀佢,佢係厭世咁款喎,而家係做佢男朋友唔係做狗呀
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

似係特登鬧你博分手喎

一齊住左三個月啦
一時就好痴纏
去返學又話唔俾返要陪佢 明明日日見

佢而家仲要block哂我 我上網搵方法send sms俾佢咋
我每日都車站等佢 一齊返去食飯 如果佢真係唔出現 都唔知點搞好
自己公司受了氣, 仲要覺得自己大那哂, 依D男人...真的祝下位一起中既女人好運, .
有個唔夾ge另一半,就好似返多份pt咁
女朋友冇屋企

淨係我呢幾日
我訓訓下打噴嚏 又鬧
買早餐唔岩 又鬧

咩人

唔夾就早日

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞