每日收完工仲要睇女朋友臉色係幾咁氣餒

398 回覆
2703 Like 51 Dislike
記得DELETE呀. 一陣傳傳下比佢睇到就弊
個ex都係咁
分左手揾左下個
翻黎話覺得你好
一巴車埋去
差d以為係我男朋友開
佢又係成日都話攰 一年365日都係攰
但又可以同frd玩得好開心架喎
係咪攰就連搵下我都懶🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
完全唔明係真攰定假攰
跟住我頂唔順大屌咗佢一鍋 佢冇理我
玩完

同fd玩得好開心係因為佢覺得放鬆緊呀臭閪
港女係咁架啦
識揀一定揀仔黎拍拖
相方都有自由度,又吹得又有brotherhood
女人?煩撚過鳩
每日男朋友收工我都會咁問佢嫁
但每次問親佢 佢都話攰咩姐攰 有冇咁易攰呀
次次問佢都比人鬧番轉頭 真係好灰鳩
每日男朋友收工我都會咁問佢嫁
但每次問親佢 佢都話攰咩姐攰 有冇咁易攰呀
次次問佢都比人鬧番轉頭 真係好灰鳩

配合id就覺得係咪你男朋友傲嬌咋
呢啲真係男女大不同,通常女仔無論幾攰都好都會想見到男朋友,因為一見到男友就覺好開心,咩煩惱壓力都冇晒可以好似小朋友咁俾佢照顧

但男人一攰就只想自己喺屋企hea或者約fd吹水飲野

男人永遠都唔會知道女人呢種心情 當然其實個男人唔想見個女其實個女都有責任,如果每次個男嘅好大壓力好煩嘅時候,見到你就可以好relax好開心好放鬆,個男人實會想見你多啲

所以如果想男朋友可以收工後都想見你多啲,就好好學習下點做一個可以令男人舒解壓力同開心嘅女人 唔好每次見面都發佢脾氣俾煩惱佢

絲打們加油 我都盡力緊
西臭你又肯瀨 怪得邊個
港男成日狗衝港女
其他好女仔 你地又睇唔上眼
之後上黎屌香港冇好女仔
再繼續做狗
不斷loop
醒未啊on9
中岀即飛啦
差d以為係我男朋友開
佢又係成日都話攰 一年365日都係攰
但又可以同frd玩得好開心架喎
係咪攰就連搵下我都懶🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
完全唔明係真攰定假攰
跟住我頂唔順大屌咗佢一鍋 佢冇理我
玩完

一個正常人除左感情生活仲要有正常社交圈子先健康
同frds玩一定開心ga la,男人唔會好似女人咁要乜都呻先得,我地透過玩黎增進感情同減壓
你諗下佢係咪成個月唔搵你?
唔係丫ma
除左返工佢一定最多就係搵你,其次先係陪frds/屋企人
同你覺攰係想你安慰佢,因為佢信任你
但你就冇企佢立場去睇就屌佢
睇黎你都唔係幾重視佢,你重視自己多wor

偉大呀!韋大人
咁多怨氣
係度呻完轉個撚頭咪又係死死氣去氹條臭閪
夠膽就去振夫綱 咪撚係度怨
我冇用 三個鐘前已經哄返條女 其實我好愛我女朋友 願意接受發脾氣的她
成班冇女嘅毒撚都正評
屌我男朋友都係咁,收工好攰
又唔係我叫佢接我收工 收工又俾面色我睇
已經冇機會
好彩 無女
收工已經攰到仆街重要氹佢D小姐皮氣 係幾咁令人唏噓嘅事
咁多怨氣
係度呻完轉個撚頭咪又係死死氣去氹條臭閪
夠膽就去振夫綱 咪撚係度怨

你說得沒錯
最慘係佢放工又要邊做野邊同佢傾電話
又唔方便講野又無咩好講
到自己收工好撚攰想求其講下野
佢又話唔知搞緊乜柒,夜d先傾
追果陣做過火左就會咁
未一齊之前女朋友叫過傾電話
我就答我唔中意傾
之後除非大事都唔會傾
有時真係要企硬
我女朋友好好
真係超心傷
本來都哄返佢 好地地
我就係訓訓下 鼻敏感 打噴嚏 幾下 嘈住佢
佢又鬧神鬧鬼

救命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞