我竟然同左一個陌生男仔去歐遊..(2)

1001 回覆
318 Like 9 Dislike
好鍾意個故
一個故事嘅終結係另一個嘅開始
Jess會好快遇到right person!
終於完左...第一次留言
第一次睇到個故嘅時候歐遊中 覺得幾啱feel就留左名 ((平時好少追故 不過追親嘅都係好故
絲打嘅經歷本身已經好特別 再加埋淡淡嘅文筆 好觸動到人心

最後去到波羅的海三國...塔林...Toompea...the times we had
完全就係我去嘅地方
塔林喺我眼中係歐洲最靚嘅城市 可惜喺Jess嘅故事 只係一個殘酷嘅終結

好唔捨得個故啊
Share左畀幾個FD
以後都會攞返嚟重溫

題外話
塔林有間中世紀藥房 有粒失戀藥
Jess有冇買嚟醫下自己~
我就買左 不過唔想醫

真係冇聽過 早知買粒玩下

多謝你開心share出去啊
真係唔會再有後記?

唔會喇!因為想講既都講曬,留返啲想像空間比讀者啦
Why not happy ending!!!!!!!
每晚無咗樓主嘅故事陪我
多謝
如果係樓主你親身經歷,我希望你搵到幸福。
無必要忘記Nick,但係唔好俾佢局限到自己嘅未來同諗法。
好好睇啊!樓主加油
阿。。。完左有種失落感
好唔捨得依個故
故事始終有完嘅一日,絲打你比咗好多想像空間我,令我諗起生命中嘅過客,現任,有心痛,亦有開心。依家我真心百感交集,多謝你呢個故事
推一推先
睇下爆post完可唔可以一完樓主三百正評心願
推一推先

差啲唔記得多謝你幫我推足咁耐post 舊post都有400正評喇
推一推先

差啲唔記得多謝你幫我推足咁耐post 舊post都有400正評喇

竟然記得我呢啲小角色
太感動
以前既我都相信對的人就會係對的時間出現
但係而家已經知道唔會係咁
樓主希望你會搵到the right person!
好鐘意呢個故
推到300正評
估唔到完左故幾日你地仲幫我推POST 其實有幾多正評都唔重要喇,最緊要係睇到你地都鍾意我呢個故事,如果唔係會覆到爆POST我一定逐個逐個覆

希望喺不久既將來會繼續見到大家
估唔到完左故幾日你地仲幫我推POST 其實有幾多正評都唔重要喇,最緊要係睇到你地都鍾意我呢個故事,如果唔係會覆到爆POST我一定逐個逐個覆

慣左扮緊工,坐緊車,一得閒就入黎睇下有冇新文同推post
暫時仲未搣甩呢個習慣

慣左扮緊工,坐緊車,一得閒就入黎睇下有冇新文同推post
暫時仲未搣甩呢個習慣

我都係
推到1001
推到1001

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞