我竟然同左一個陌生男仔去歐遊..(2)

1001 回覆
318 Like 9 Dislike
追哂樓主既故事,好浪漫。
祝絲打可以快D 搵到THE RIGHT PERSON
追左咁耐終於完左
雖然一早預左係sad end但都係
世上 大多數的真人真事都是sad ending
Sad ending 往往會更好
睇晒
追左兩個月既故終於黎到完結既一刻
記得初初入黎果陣樓主仲寫緊意大利
我仲問樓主結局會唔會好似sam同belle咁
估唔到個結局係另一種淒美
"散席了方知,好光陰往往流逝悄悄"
唔捨得個故 唔捨得Jess同阿Nick
無論如何,多謝樓主既故事陪左我兩個月
亦都多謝咁多個陪我一齊推post既巴絲
多謝樓主!記住留住回憶
好好生活呀
曾經有一刻 真係好希望你地既結局會係happy ending
但原來happy ever after真的只有童話故事才會有
Nick已經變成一個回憶 希望Jess可以係對的時間遇到對的人
好多謝樓主的分享。
好多事其實都不在控制範圍。希望樓主之後可以 找到 對的人。
曾經有一刻 真係好希望你地既結局會係happy ending
但原來happy ever after真的只有童話故事才會有

完全同意
原來已經追左兩個月
真係好好睇
成個故仔好唯美 好有feel
樓主快d休息下
等你出新故
好遺憾 如果同nick有續集記得上黎報告下呀
終於完啦
個故令我諗返起好多野 睇到結局好感觸
多謝樓主咁畀心機寫
終於追完,真係越睇越想喊
樓主加油
睇晒 終於完啦 本身都預左sad ending
但樓主你搞到我今晚都失眠 點計先
如果你同nick有後話 記住上黎分享
好sad啊
但或者遺憾先係對呢段關係最好...
咁就完咗 多謝樓主
希望你會搵到真係啱嘅人
樓主 好唔捨得個故啊
雖然係sad ending
不過可以咁義無反顧咁去表達自己嘅心意
已經好勇敢去爭取
起碼唔會令自己後悔
祝無論樓主定女主角都快啲搵到無論點都願意廝守落去嘅人
期待你的新作
好唔捨得 大結局果兩篇越睇越慢,因為唔想咁快睇完 一路聽住果兩首歌一路睇文,睇到"the time we had"果度真係有想喊既feel
大概帶有遺憾既結局先會難忘 祝樓主早日遇到屬於你既mr.right

如果同Nick有update 既話都記得update我地
真係不經不覺追左兩個月,睇到結果真係喊左出來!希望樓主既Mr. right 快d 出現,醫好樓主既失眠啦!加油呀!
睇完 愛情從來都唔係你肯付出就會有收獲 預咗會sad ending了 希望樓主第日仲會出遊記/文啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞