我竟然同左一個陌生男仔去歐遊..(2)

1001 回覆
318 Like 9 Dislike
每個人都有過去,只要雙方唔介意就無問題。
就算返到香港,仍然可以同nick 保持聯絡。
好sad 睇到好心up
依個係我唯一一個keep住追既故
多謝樓主三更半夜都出文
樓主既經歷真係好寫實
我去過比利時 個畫面出返黎
無偶遇其他人 但都感受到樓主同男角既浪漫經歷 或者當初唔相遇 無開心過就唔會有今日既失落感
真係好好睇 唔介意ending 係點 因為依個先係樓主既故事

多謝你一直追故!
琴晚睇完個故

https://www.youtube.com/watch?v=h-rZtiGiTa8

個腦係咁LOOP呢首歌
每個人都有過去,只要雙方唔介意就無問題。
就算返到香港,仍然可以同nick 保持聯絡。

嗯,睇埋落去
原諒你太愛她 把我作 代替

由一開頭追到宜加 忍唔住上水 我開始驚睇到結局更虐
雖然本身個旅程係為karina設計,但換上左主角所有野都可以唔同哂 呢個都係佢地獨有的經歷同回憶 係唔可以一對一咁比較的

幫妳打氣 笑返啦
雖然本身個旅程係為karina設計,但換上左主角所有野都可以唔同哂 呢個都係佢地獨有的經歷同回憶 係唔可以一對一咁比較的

咁我都相信nick知道佢地係兩個唔同既人,只係佢比較執著於相同之處,喺呢段關係入面,大家既起點都唔同

真相比我想像嘅更加殘忍
有咩慘得過鍾意嘅人當自己係替代品

輕輕一推
有咩慘得過鍾意嘅人當自己係替代品

你個名
好好睇啊樓主

呢一個moment或者會覺得Nick係過客會有d sad
不過人生就係咁 唔係話你想點就點㗎喇
兩個人一齊相處 開心過就夠㗎喇
其他野交俾上天決定喇
加油啊樓主! 會繼續支持你!
好好睇啊樓主

呢一個moment或者會覺得Nick係過客會有d sad
不過人生就係咁 唔係話你想點就點㗎喇
兩個人一齊相處 開心過就夠㗎喇
其他野交俾上天決定喇
加油啊樓主! 會繼續支持你!

知道 I've learnt it the hard way
琴晚睇完個故

https://www.youtube.com/watch?v=h-rZtiGiTa8

個腦係咁LOOP呢首歌

呢首啲歌詞好深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞