我竟然同左一個陌生男仔去歐遊..(2)

1001 回覆
318 Like 9 Dislike
樓主加油 好好睇 由頭追到live左
呢排咁少文
搞到有時睇完之後到爭啲唔記得左啲劇情

唔知你幾時開始追我POST,但我覺得依家同POST 1嗰陣既速度差不多啊,都係每日一篇,維持一千幾字左右,得閒寫既話就會分兩篇出二千幾字,之前開POST 2 我話要抖成個weekend,最尾都係抖左一日咋,因為漸漸養成習慣,唔出文好似對唔住班讀者咁

印象中除左我病左嗰次,我呢一個幾月黎,幾忙都每一日都keep住出文,三四點仲對住部電腦打文,講真,有幾多作者可以做到吖

可能我認真左,但都係嗰句,我喺我能力範圍內會儘量寫。

見到自己出左文,終於可以安心訓喇,早抖!

你真係認真左
冇質疑你嘅意思
反而仲要好多謝你
因為真係寫得幾好睇
加油樓主
呢排咁少文
搞到有時睇完之後到爭啲唔記得左啲劇情

唔知你幾時開始追我POST,但我覺得依家同POST 1嗰陣既速度差不多啊,都係每日一篇,維持一千幾字左右,得閒寫既話就會分兩篇出二千幾字,之前開POST 2 我話要抖成個weekend,最尾都係抖左一日咋,因為漸漸養成習慣,唔出文好似對唔住班讀者咁

印象中除左我病左嗰次,我呢一個幾月黎,幾忙都每一日都keep住出文,三四點仲對住部電腦打文,講真,有幾多作者可以做到吖

可能我認真左,但都係嗰句,我喺我能力範圍內會儘量寫。

見到自己出左文,終於可以安心訓喇,早抖!

你真係認真左
冇質疑你嘅意思
反而仲要好多謝你
因為真係寫得幾好睇
加油樓主

謝謝
樓主加油 好好睇 由頭追到live左

又封哂塵
又封哂塵

又封哂塵

樓主加油!支持你
管家入黎掃塵
我又嚟啦樓主
在線上
樓主加油 咁忙都keep住出辛苦了
最近很多事發生心情不是太好,加上這裡好像漸漸冷淡,容許我休息一天,明天見
最近很多事發生心情不是太好,加上這裡好像漸漸冷淡,容許我休息一天,明天見

係咩?我覺得愈黎愈多人睇緊喎
休息啦休息啦 等你

無冷淡啊 一直等緊你
等你 心情好就出 別迫自己
好鐘意你既文
推,支持

休息完就好翻黎喇 我會掛住jess架
輕輕一推
今晚冇文睇 我一直有追架
今晚冇文睇 我一直有追架
我想睇
樓主take care 等你休息完返來post文呀
巴黎時間晚上12點,同個女仔訓緊同一張床睇呢隻故 又係唔知咩關係
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞