歐洲旅遊交流(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
出面大把賽馬group 有飛貼,我同你有親?求其貼張飛扮自己有幾奇?尤其你話自己大戶唔買10注!

你坐親嗰腦定點?上面條飛100注?
3寶基本見人唔會買10注,尤其自認大戶嗰D!
你呢d垃圾買條3寶分分鐘玩100蚊靈活玩 仲咁多野講 屌你老母叫我po 飛 po完又話偷飛 你個腦諗唔係現實啊柒頭
咁你買幾錢條先 基本 見人 我基本上都見到你老母係俾狗屌完先生到你出黎又點計
你上面先笑鳩我話買得嗰5百!你依頭就貼張10注嘅飛!我信你除非我弱智啦,大戶!
我中20蚊兩條飛加埋300蚊 300蚊買條3寶 你500蚊買哂獨贏位置都有得同我比較????我屌 算啦 你真係入筷子搵食 我都係block左你個柒頭算
見到你激到就爆血管就知你偷飛狗無誤

都費事睬你!你提供聽日2場連贏再傾
仲想r飛 我好嬲好嬲 嬲到你唔敢信我真飛嬲到你開始要屈要9up

好認真講我見佢貼好多次真飛,真大戶我信!

你???

你話點咪點囉!但我建議你俾返條飛人啦
最後一次覆你個單機仔 我條飛叫糊個日 你老友牙痛狗都有入po 你老友牙痛都未話我假飛 你隻十年唔敢上水一次嘅中佬話假飛 邊個理你
你窮咪認 我鳩篤三寶有運中幾皮野 錢就袋咗
呢個po都有人嗌交
好搶口
賽馬投注紀錄 2023/24 (80)
https://lih.kg/BLmCKmX
#250 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
塞唔塞到你返你老母隻閪到呢 星河小狗
最後一次覆你!一係你偷飛狗!一係你自己都係細細注扮大戶,贏6位數印尼盾當自己賭神!

咁垃圾好意思笑人雞仔注?

三寶大戶買10注?我見親大戶D飛都一千起跳啦
完全封鎖就得
可以準備開新po 推得好快
sor柒咗
交比你接手
你老友咁都唔敢面對現實 好心叫佢睇睇精神科
留意返 中途唔好入咗奧地利境
我記得外國車輛喺奧地利要買day pass

(正常唔會中伏 但出錯出口就中招)
八點至夜晚六點要用盤 最多泊一小時

夜晚六點後不限
唔要
依到歐洲旅行Post定跑馬Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞