歐洲旅遊交流(8)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你自己叫人唔好睇數據柒先 你真係唔知自己柒咩 2024啦 清醒啲啦賭仔 仲信數據你老友牙痛無教你無30倍唔好po飛? 無值搏率 大飛到買500蚊咁多 你先係大師 唔睇數據大師
2024唔睇數據大師 你先係喎 柒咗惱羞成怒?
嬲到癲咗 大師單棍咁準 出水啦
我睇數據會買中話你知?你弱智copy and paste 做乜姐?俾料我買啦!明天的,人才!
係呢到就惡過狗 馬po啞過狗 中佬以為轉個po就你地頭?
話你知有冇早飛你自己去搵啦 唔睇數據大師
你慢慢搵數據搏我嘴 唔睇數據咁準 你俾料未先
又話唔睇數據 又乜又柒 到最後又死死地氣裝隻馬有冇飛有無料 我見到你呢啲講一套做一套嘅人真係覺得好可悲 中2贏馬就話比獎金 你不如用中2用小何比較獎金啦 一場金槍都屌打成季 咁又叫勁啊? 你搬龍門快過正苦喎
根本數據跑馬只可以參考,佢唔去你超頂班都冇L用!

仲有當日係你話華人一哥騎馬屎過新人騎師鍾二禮我先串你!唔信自己回帶睇多次!
仲有當日係你話華人一哥騎馬屎過新人騎師鍾二禮我先串你!唔信自己回帶睇多次!

很重要所以寫3次!

你一直咬住數據仲乜鳩?你睇咗咁多數據唔係唔提供聽日2條單Q過我呀?

咪再搬龍門呀,仆街仔
之前我係frankfurt > Koln 玩都未必夠半日 > brussels
時間係好夠 但你去柏林就計計時間
大教堂再攻埋頂 ,行左條情人橋過對面, 行返轉頭食個lunch , 再係條好多名牌既街行左一陣
去嗰邊阻住人正常討論賽馬有意思?你都on9!嗰post Mabel 開,我同佢冇仇無怨搞串佢有獎品?
我話佢有傷 馬會退化 人都會 你唔識字我依家先知 你屈我場場買中2都未屌你老母啦 傻閪 你識中文未? 口講支持何妖有西用咩
2024年 清醒啲啦 數據無用點會咁多人整
屌你老母 隻馬要去馬 無人知 咁無人得益?
你就真係清醒啲 你發達未啊
咁你又冇份中呀?數據王?仲有話你知最後有9倍回到11倍先開跑!睇數據你會買?
我中幾多唔需要同你講 佢地大把人知
對上兩個月都正緊狗會6位數 對唔字囉 拎咗你啲錢
話你知我都有買 九秒九我都有買 係你呢啲戇鳩仔先會同錢鬥氣 邊個唔買 嗰個無-5唔識贏馬
神童贏隻當年情都夠你打飛機 你jer我就得 我jer你唔得? 柒頭 中2兩win 你又點睇 轉撚咗-3啦依家 開心勇狗贏埋赤兔 仲有咩講 底出係唔係
我剩係知你鳩up多呼吸!叫你提供你就推三推四!

但又話自己有料睇數據

咁有料上星期告東尼孖寶中咗未?

費事再同你嘈!你連真飛都冇貼過1條!剩係死剩把口!我服你,你信嗎?
飛都冇又話自己大勝馬會?咁無恥怪不得你可以横行馬post

u win!6位數?印尼盾?
你自己搵啦 你老友牙痛狗po201x年飛個陣我po緊2024飛架傻閪我連中兩次99為攻又同你講咩 傻閪 係到事後想呃我真飛?
係呀,中風有你份!6位數但冇飛!Ok呀!
唔識起底搵返? 呢條save左就手 收野啦柒頭
呢條我分開買都中兩棍 一日執佢十個八個好多咩
定係你中唔到呢d對唔字又爆擊打到你弱點
原來就係你條柒頭偷飛狗!好心俾返張飛人啦!偷人條飛好咩?
我偷飛???你都痴撚線 你自己問美寶 個日未中已經po緊 你個柒頭傻撚到咁 唔同你玩了
俾返張飛人啦!偷飛誰不會?
未入過賽馬group?
又笑牙痛買得細,自己又10蚊一注!一係你思覺失調?一係你偷飛狗!

自己2選1,快!
未中開始po出黎叫糊都偷飛 你個腦真係坐撚死左 我係個po第一次po有金額就係屌你老友牙痛狗 第二次就係屌柒你個傻閪 唔信咪自己追返po囉
3寶你買幾多錢條先 傻閪屌你老母真係衝出黎柒 我買3t 成千注又買10蚊?個腦有事唔洗咁大聲
唔敢認條飛係我就係到柒 建議你柒左就認 死中坑唔柒得呢個性格大家都知 你一係就認柒 一係就認中坑廢中 自己諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞