九州討論區 20

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
正常情況網頁張圖唔會將所有站都寫一次,範圍內嘅站多數都包,只有極少數例外
睇你用咩Pass,全國Pass先唔坐得みずほ,九州Pass就所有都坐得
感謝大大
兩邊都差唔多
係google map發現原來仙醉峽都有直升機坐
離草千里都係廿零分鐘車程,自駕所以交通問題不大
見佢價錢同草千里都係差不多,仲要有得預約
有冇巴打去過果邊有評價?

https://ariair.arila.co.jp/cruising-new/kumamoto/
我冇食過本店但覺得藥院店好食
呢個淨係得火山?
收到你本店爆到hihi
藥院店任book
炭爐係受歡迎d
利申一個人book到本店

我散叫
但係牛舌同翠玉瓜幾好食
少少灰心
睇tenki

阿蘇in general都好天
係我去果日rain perception 90% 陰天
見佢都有唔同飛行時間同路線
反正最平果個3分鐘未必兜過火山口就真
*反正 -> 反而
有得book就唔洗輪街症啦
有無人食過一間叫炭寅既水炊雞?
https://youtu.be/tKE7kOCnLYs?t=593

個乘車紀念印幾靚
依個真係ok喎對比動物園,起碼唔洗入場費晨早去排同等,但阿蘇山頂七分鐘可以睇埋米塚草千里,點解無乜人講
Ari (有得book但貴少少)
3mins ¥5990 (¥1996/min)
6mins ¥12980 (2163/min)
9mins ¥19600 (¥2177/min)

Mt. Aso (地點近,多人)
4mins ¥8000 (¥2000/min)
7mins ¥12000 (¥1714/min)

動物園(計埋入場費) (10mins最抵但距離遠,來回可能無咗一兩分鐘)
4mins ¥8600 (¥2150/min)
7mins ¥12600 (¥1800/min)
10mins ¥16600 (¥1660/min)

總結:各有各好,打和
依個真係ok喎對比動物園,起碼唔洗入場費晨早去排同等,但阿蘇山頂七分鐘可以睇埋米塚草千里,點解無乜人講
Ari (有得book但貴少少)
3mins ¥5990 (¥1996/min) 火山口波邊
6mins ¥12980 (2163/min) 火山口、砂千里
9mins ¥19600 (¥2177/min) 火山口、砂千里、草千里

Mt. Aso (地點近,多人)
4mins ¥8000 (¥2000/min) 火山口
7mins ¥12000 (¥1714/min) 火山口、米塚、草千里

動物園(計埋入場費) (10mins最抵但距離遠,來回可能無咗一兩分鐘)
4mins ¥8600 (¥2150/min) 米塚
7mins ¥12600 (¥1800/min) 火山口
10mins ¥16600 (¥1660/min) 火山口、米塚、草千里

總結:各有各好,打和
用咗日文問,唔夠24小時即刻間間覆晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞