父COYI 韋斯咸討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
贏到既波無說服力,靠負碌入波
輸既波就好樣衰
呢個情況持續左咁多季

季季都係靠新球員加入既蜜月期去贏波
蜜月期一過個個就啞晒火
下季西咸再唔改變又會係降班邊緣遊走
下季西咸再唔改變又會係降班邊緣遊走
唔係球員一週雙賽唔到,都玩左三年啦,三年裡面佢地真係可以一週雙賽
而係隊波無改變,唔比機會青訓,場場80分鐘先換人,隊波無plan b,中場穿窿,無進攻能力,場場捱打
點搞呀
屌佢老母臭閪,咁我寧願keep moyes算
再加埋放棄控球 波都傳唔到
atv Newcastle 成季都大半隊傷兵
韋咸基本上齊腳都踢撚到咁
是但啦
佢地要講到椰子>>>>>>>>所有教到佢地隊波成績唔好嘅人
依張圖我都放咗係上面都仲要扮睇唔到
睇唔睇到啲嬴波場數同失球數字呀
椰子未又係可以帶到西咸降班
一撚樣咁差比較嚟做乜
咁撚鐘意椰子未攬返去佢地自己隊波囉
下個月就有機會啦
椰子依家未失70球比全世界人睇囉
仲有兩場波未踢
原來一隊波連續3季個manager用14個人踢晒4線每場踢足90分鐘叫基本上齊腳
嗰時隊波都係痴痴地線唔係好J得落
歐霸qualifying已經俾隊Google隊(我真係要Google先搵得番個名)Astra Giurgiu踢出局
仲要係連續兩年兩次
我覺得其實邊個教西咸下季都好大機會繼續冇歐賽
隊波已經比班board同椰子玩到爛
去到季尾可以出現個後防正選陣容年齡
31 29 35 34
前面仲繼續要靠34嘅安東去跑
椰子一直唔出嗰啲後備又話佢地廢要清
兩個後生U仔冇落場機會唔續約自己free走
上面巴打又話冇錢買人啦
一個轉會窗做到幾多野
其實兩年前已經見到個問題要做野
然後就買咗7個人返黎
但係好似冇轉變過一樣
將個問題拖到今季
個炸彈拖到依家終於就爆
要排名 一定搵件教防守好
摩佬fit哂
季季都係季尾爆
上季護級邊緣
前季有機前4
又係唔撚出U仔,踢撚到班人無力都要出
On9
好同意
好支持西咸踢走椰子
但呢個真係有保留
英國班所謂名宿球評家最鐘意講Be careful what you wish for
總之中型班就唔炒得教練
咩成績都要硬食
西咸>拜仁
佢教波風格係點 真心唔熟
我淨係知佢對上幾次都係同管理層炒大鑊跟住走人
咁今次應該無例外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞