父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
死咗拎補圖
冇品賤9格又攬又批
斷腳啦仆街
Push啦屌
連續3場被黑擺明想保送熱狗/獌上第5下季踢歐聯啦(如果下季第5有得踢),唔係Big6又無油王照就係咁
Tottenham Hotspur are in ‘pole-position’ to sign West Ham defender Ben Johnson
話 Ben Johnson 要求高 wo

哂氣
依家仲有油爹未買波?
傳出黎話佢要求60000/wk
都唔係太高要求
西咸近排簽件件都100000/wk
coufal好似得30000/wk全隊最低
想多啲有份落場踢而走都明白係睇佢去邊隊
一日未有個有知名度嘅人揸住西咸
西咸都仲係west handball united
今季真係黑到離哂譜
睇下唔止前面front three打到佢地career最佳水準
仲有Areola Emerson JWP Soucek呢堆全部on fire
連Coufal而家7個PL assists都喺後衛中排到第2
隊波打到咁表現竟然得29場44分 因為補時可以一球奠勝嘅波全部黑走你
聯賽真係可以放棄
睇都未睇就即刻話係natural position
我屌你老母球證
仲有上面擺明無波打人或者Aerola俾人打爆缸仲要輸12碼無可能解釋嗰幾條
就直頭唔會放出黎
選擇性出街扮哂有理據咁
屌你老母on99
VAR Ref: 保雲有手球,無手球都越位,一定手球
球證:有無其他角度
轉去其他角度
VAR Ref: 好難睇到,但一定係手球
alvarez入波
https://twitter.com/i/status/1771009803109683413

隻手申晒出黎唔係踢英超唔洗睇VAR
Crystal Palace are highly likely to sign versatile West Ham player Ben Johnson.
佢同mubama唔續約就比機會其他U仔啦
U21依家又出咗隻可以期待嘅右閘
小羅賓遜
幾好波助攻力同速度都唔錯
西咸青訓
U21借走幾件主力都仲keep到下
Sunderland’s refusal to break their wage structure will mean star forward Jack Clarke will not sign a new contract at the Stadium of Light.
The 23 year old is a target for West Ham this summer and this news will put them on high alert.
家有孖老如有孖寶

The club are hoping to tie down Lukasz Fabianski and Angelo Ogbonna with one-year contract extensions this summer.
揀依張相打依啲字係咪有咩隱喻

剩係段訪問都驘哂前隊長個only one career
同埋踢得勁到場上最sharp嗰個
可惜中柱
bowen出黎都交到貨
只求唔傷

Gary Lineker on what David Moyes said about Lucas Paqueta at Wembley: "Most of the time he just was saying ‘come on, get Paqueta off, get Paqueta off, give him a rest.’”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞