父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike

LONDON STADIUM

2023-2024 SQUAD

2024Loan in Kalvin Phillips

2022–23 UEFA Europa Conference League Winners
2023-2024 FIXTURES

West Ham are massive everywhere we go

真心勁CLS
如果有運入左三球
臨尾又黑走12碼 on99
差少少就導到呢到全部迷Ings
錫菲聯 般尼 呢度補時黑走4分
期間限定置頂
佢始終有d黑腳
錫菲聯/般尼呢兩場MOM級表現 就遇到黑哨吹走兩分
唯一救到佢嘅係Dublin入波
椰子肯踢依啲波佢早就封咗神啦
已經屌到厭
根本成個agenda咁阻我地拎分
大會玩哂
https://twitter.com/WestHam_Central/status/1766857675801858514
好彩執返1分保住個第7
今次中晒一對都冇12碼
你睇下排你地前面個隊係邊隊就好正常啦
你又唔係Big6
但係VAR幾分鐘前又明察秋毫睇到體毛越位
var房睇完嗰球收咗工啦
真心西咸迷睇完20/21 21/22兩季真係慣哂
次次衝緊上去時一定吹死你
AV都係睇路啦 最後都係會吹死多
吹一吹奏先
8 mins數據
迷Ings了
https://twitter.com/danwoff98/status/1766860310135099666
迷Ings 算
椰子四全家啦 明明有個真射手又唔撚用
唔好太迷
之後椰子繼續死都要用返跑狗戰術
一出ings就變返垃圾踢少個
椰子之下浪費的3大射手之一
希望黎緊兩場搏盡 就可以借國際賽俾一半人抖抖
之後至少整番Emerson出黎用
今場Cresswell又係廢到on9
Kudus呢場打左翼錯腳傳中都好過哂佢
唉頂得一場係一場啦 呢個bench打雙線勁難搞
但係出Ings再壓前後面又崩盤 而家幾件中堅各有各極品嚟我屌
最後幾秒其實要靠Areola神救頂一頂先無反反cup
咁打法只要前面咬唔入後面夠失N球
johnson有啲起色想佢2leg焗攻出黎試下頂左閘

尋日安東係左路啲出波同推波幾好J呀
射波就真係唔好搵佢啦
同樣都係隔離冇人嘅彈地波
Ings射完中楣之後出返黎到安東射上咗二樓
依啲未戰術囉要攻嘅時候就應該係咁踢
之前兩季邊會睇到依啲野呀
淨係得一種戰術有幾多隊比佢食得到
唔駁就點都係輸一分都冇/出局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞