父COYI 韋斯咸討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
佢根本唔信班牛奶仔
如果當年無炒佢,rice 今日可能已經去左低組別踢
英超都仲有個現代manager成功例子可以講就係Eddie howe
啲人又傷又停賽
就係因為班底夠仲用埋青訓依家都仲爭緊歐霸資格

之前連敗之後睇椰子啲report真係睇到眼火爆
乜野仲keep緊係好位置,乜野我有用青訓,乜野我係歷來最高勝率
好有自信咁用之前啲勝利嚟抹清 現在,依家,依刻出現嘅不勝問題
公開同人講間會比咗約我係我唔想簽住
好啦,到依家乜都冇啦終於開始肯認有問題

出面公海啲人點評論西咸都睇到化
佢自己big6 fans就可以爭冠其他隊永世只可以做陪襯
難得升到一個level就緊係把握機會再升到自己有能力挑戰世界強隊
機會唔係話有就有
上次西咸好彩有一個payet就帶到隊波踢歐賽
但係因為成隊波都不思進取連正賽都入唔到搞到payet都走埋
之後就浮沉護級咗幾年依家機會再出現
但係依家又再重覆返依件事
下季開始西咸都唔知仲有冇機會上得返嚟可能又要落返去護級
作為球員時間有限有幾多好球員會想去啲冇歐賽護級隊踢
升rice上一隊係bilic,升johnson係工程師
兩個都同椰子冇乜大關係
如果當時選擇同椰子續約
佢應該都要求買咗兩件新CB開季
至於rice就會將佢繼續定義做CB
有啲有經驗嘅CB就唔再點出過多兩季就賣
rice依家應該踢緊英冠
國家隊踢緊愛爾蘭
個頭仲係平頭裝
West Ham are in talks with Sporting Lisbon manager Ruben Amorim over an ambitious move should David Moyes leaves the club.

Amorim is the current top target, however the Hammers are unclear where they sit among the 39 year old’s options.

幾期待
希望爭得嬴
下季西咸仲要有錢買人又有steidten喺度
最尾都係續耶子
West Ham are set to part company with David Moyes at the end of the season. There is an acceptance within West Ham that a change is needed. @JacobSteinberg

希望依個係真
突然講到amorim已經搭緊飛機過嚟同西咸傾咁
期待下

不過就算最後真係冇歐賽之下續椰子都唔係最差選擇嘅
個矛頭指晒去board度咁囉
我都信椰子唔使踢夜波可以帶到西咸去6-8完季
佢自己big6 fans就可以爭冠其他隊永世只可以做陪襯

呢段好撚同意唔降班就話仲想點隊波啲球員就好似7仔啲野咁俾人揀
希望續定唔續board都至少完季前一場決定啦
椰子呢4季半成就點都算正面
好值得尾場有個sent off 唔係以back door exit形式咁踢走佢
如果唔續 原因係佢滿足唔到而家隊波嘅更高期望
但以佢呢幾季帶到西咸歷史性三年歐賽 歐霸SF QF再加一隻盃
俾個機會現場球迷向佢講句thank you好合理

下任接手之後 老實講我自己期望真係唔高
可能我悲觀 但我地board/squad/FFP呢幾個問題真係唔似換一個人就解決到哂
唔打歐賽一週一場咁衝其實還好
但如果連續幾季打歐賽 各個決定嘅容錯率真係太低
希望下手有料又好運啦

我都信
不過應該到時又大好形勢下
因為d龜縮戰術攪到明明有機爭頭4
失分變排第6-8
其實想知
椰子係有約唔簽定會方仲未俾約佢?

當年過49000半年前有約但佢唔簽
仲話簽個約好快攪掂
結果原來係chosen one
呢個羅生門嚟
一月時佢本人話有份約 係佢自己hold住
當時有d board source就話係有份約存在 但有d減佢權嘅條款
報西咸料好權威個Ex就話無呢件事 季尾先會決定有無
早兩日記者再問佢 佢話會接受無得續約

我記得當年老費搵佢係賽季好後3/4月嘅事嚟 然後5月頭就公佈
當時係一個單獨會面欽點佢 同叫佢唔好爆出嚟
已經到咗倫族
倫敦
但其實呢幾季西咸既青訓除咗飯係踢唔起
好多都留唔返係英超
飯之後有ben johnson, 但都係似季尾完約離隊去英冠
迪安根拿當初賣走果時連noble都走出黎屌,最後係西布朗都係浮浮沉沉(外借果時係好好但一買斷就
返左葡萄牙啦
當年既野係無錯
但佢半年前就開始擺款

依家聽你咁講,佢1月個陣似又想擺姿態
隨時佢心諗
西咸我俾左杯你,我大可以睇定啲
睇下有無靚offer
預左係咁 乜乜private jet再搵人leak堆相出嚟全部做show
Sullivan呢條on9點會肯一炮過俾13M release clause
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1782719492126085197
big6以外啲垃圾唔降班便宜咗你啦

你地搵到個適當嘅人
好好把握
個board等緊拎第七然後同椰子續約
椰:咁都整我唔死仲同我續約我以後點玩都得
收皮啦tim steidten
我唔係馬後炮
當年我係連登依度已經講過diangana冇成長空間
佢淨係識用身體能力去踢波完全唔用腦
交個波比佢=入黑洞
賣到2000幾萬完全執到
結果就係好似你講咁仲係冇成長過
唔明noble屌乜

飯同johnson唔係pellegrini一早放出黎試咗OK
到椰子接手應該都可能同佢地班師弟一樣下場
近依3季西咸U隊真係唔差
椰子用過17件青訓
但係全部都冇機會表現
已經唔係踢唔踢得起問題
大部份都係得啲就完場幾分鐘垃圾時間出黎擦數據
得4個後防係前季歐霸最後一場分組踢足90分鐘
仲要唔失禮對住人地近乎full team只係早段失咗1球直到完場
當時依4個依家已經好識諗知留係椰子之下係冇前途
自己申請晒轉會/唔續約已經全部走晒
特例只有mubama一個踢到7場波
另外就係西咸U隊同椰子一隊完全唔同風格
U隊打控傳 椰子玩死守
同上面所講
椰子連一隊後備都唔想用
又幾時輪到班U仔
Jarrod Bowen:

"I would like to captain West Ham. Maybe it comes in time. I'm always a confidence player so as time has gone on here, I feel as if I have had more of an influence as I know what it takes to represent this club."

出售踢貓收返個隊長章刻不容緩
CLS都話左
明知有12.8M release clause又唔肯出錢又玩private jet show 即係想個教練聽完你乜乜大project洗腦之後自己去俾?
而家一日就收檔
https://twitter.com/WestHamViews_/status/1782730777400050061
而家搞到咁似通知左佢唔續架啦
但做哂private jet呢類show搞到公開秘密一樣又唔肯公佈 開始越黎越核突啦
典型Sullivan on9作風

所以我對個情況一直唔樂觀
椰子最值錢係stablize左以前個馬戲團級別嘅高層表現 佢上任之後班人靜哂佢幫手頂哂堆屎
其實剩係今年冬天轉會崩潰背後已經係成堆Suillvan fingerprints
但而家已經無人叫GSB out架啦直接叫椰子死全家就得
換個更強教練搏再進一步呢個諗法無錯
但點喺呢個水平上再上 事實係資源好有限制之餘個board根本唔似識搞

堆潛力股教練見到我地hierarchy咁伏 thank you and good bye
最後頂龍就換到Potter/Lopetugui呢D料 或者搏個Will Still/卡膠咁
唉下季真係有機會進一步爆 希望只係我悲觀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞