父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
改左傷頭了
應該又要傳番moyes out
都係合理既

只能夠話我地季初贏既波好多都係幸運波
咩角球頂入,反擊入
係有實力既,不過能夠入波幸運成分比較多
而家無左幸運,就好多弊病都走晒出黎

而家季中至季尾呢個階段,季季都係果幾個問題
球員比人睇穿晒
踢法無野改變
無替補球員
無plan b
一日唔換椰子一日隊波都會繼續咁行落去
佢只會用佢套打法嘅人
其他人完全可有可無
到有事嘅時候先放佢出嚟
嬴波>有人傷停>後備冇表現>唔用後備>等正選有表現>嬴波>有人傷停>後備冇表現>唔用後備>等正選有表現>.....
無限loop
依度到底冇咗幾多分
依啲玩法帶隊冇歐洲賽踢嘅波可能夠玩
連續幾季歐洲賽都咁玩證明咗係唔得
連續幾季去到季中就唔夠人用
正選有表現嗰幾個有幾多個會同你慢慢玩防守唔想進步
到頭來發掘咗幾多人幫到隊波最後都係要轉會走
依家希望steidten可以搵到個新領隊返嚟
仲要sullivan又肯換
再係咁steidten kudus areola alvarez怎至bowen都只會排住隊走
Lucas Paqueta was stopped by police at the traffic lights on pudding mill lane after leaving the London Stadium for over taking being on the wrong side of the road and reeving his Ferrari engine. After his wound down his window and had a telling off from the coppers he was allowed to leave.
球場內球場外都要比人警告
kudus推介西咸買佢同齡同鄉防中Emmanuel Danso

https://www.facebook.com/watch/?v=998660970881867
我覺得唔應該怪哂佢
戰術係佢要負責 但經營先講squad再講戰術
個squad問題主因係隊波而家嘅要求同幾季前個要求根本唔同
再加上有堆人老化之後跟唔上隊波進步幅度

呢三季變左打歐戰係常態 長期不斷打一週雙賽
打UECL一樣有試過換哂11人 但有兩季係無得留力嘅歐霸
Fornals/Benrahma/Cornet/Kehrer/Johnson呢幾個係質素問題同正選差一大截 唔係雪硬咁簡單
最直接你可以睇佢地轉會之後去低一個競爭級別
一樣唔會打出乜表現

睇番椰子歷史
20/21同21/22個squad係差到正選+後備都未砌好
好多野仲係清緊比歷堅尼留低堆屎
只係尤其第二季歐霸4強+聯賽第7打到massively overachieved(然後最尾一樣係冬天崩潰)
上季補一堆人正面多過負面 特別係清走左幾個英冠級別後備Fredericks/Yarmolenko/Masuaku
但另一班人入錯左 直接令中堅同攻擊線後備力量應付唔到更高要求
今年Rice一換四駛盡哂每一蚊入四個入啱哂人就真係頂住左上半季
但轉會講到尾有賭博成份 呢個效率好難預期季季做到
好似撞正修頓降班然後筍價執到JWP
Alvarez都有之前椰子scout左兩年嘅累積
Tim Steidten入嚟幫助好大但唔係下下有魔法 今年冬天一樣失敗

我唔反對換椰子
但原因應該係搵到高一個級數嘅教練帶到去歐霸打通/或者上到前四呢個級數
同轉會一樣 以西咸條件你只能搏搵到個未成名但一鋪彈起嘅新人教練 談何容易呀
尤其squad嘅野要幾年時間累積慢慢變
我地個squad同20/21時比已經高左好幾個grade
椰子點都算功大於過
而我地fan base好多人覺得炒人就會馬上釋放隊波升lv係將問題簡單化
要做我地教練剩係頂住Sullivan條on9已經好難
同轉會有機會失敗一樣 下個教練請錯人夠將近5年建設一鋪嘔番哂出去
今季仲有幾場打得一場係一場啦
下場主場可能把握到早段機會就唔同哂
就算出局都唔失禮 變番一週一賽我地聯賽唔駛觀就住都可以用另一個力量衝

我地夜波見啦無謂咁灰心住
仍然關心飯
見到堆西咸pages狂抽佢水
算啦講番我地
等睇今場西咸歐戰神奇之旅背水一戰
可能果面fans脾性係咁
但我真心想佢捧盃

我地有番啲幸運足球,唔知點樣角球頂入,唔知邊個執到雞就得

不過老老實實,都係當完左季算啦
安東
Back in the game
Kudus差D
Bowen
估唔到無柏基達都踢到呢個力度
好撚癲超高強度打到對面崩哂狂甩波
不枉3點起身
竟然深夜非閪波
COYI⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️⚒️
好幾球都差少少 只要唔自爆有信心好快轟入
Alvarez勁到CLS 成日俾4個人圍一樣CM/DM/CD打哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞