父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
好鍾意最尾個鏡頭
十幾條友入晒小禁區收步企晒係度望住個波心諗做乜9
之後就入咗
又先過一關
依家最差都係排第9
淨返6場
先嚟兩場易嘅希望西咸可以拎得晒6分
之後最尾連續4場硬野隨時1分都冇
當中仲要對車唔輸先保到歐賽
其他隊繼續幫手
想開放討論,狼隊最後果球越位,其實你地覺唔覺得係越位
正常全力谷歐霸
係,佢影響到龍門
陣容太弱好難谷
過幾日作容冇alvarez bowen又未必得
八個月前西咸友賽利慘敗4球
希望和到再搏主場

如果西咸輸比利下季歐聯位可能比返德甲
西咸第八都可能冇歐賽
依家好似兩頭唔到岸
都係靠其他隊幫手保七踢歐協聯理想啲
爭3球
廢中高普做唔到野
依家係錫菲聯支持區
1-1 希望頂住
嘩補時做到野
星期四椰子會用lowest block ever KO沙比不敗紀錄
我都係咁諗
只係有啲難以置信var唔黑西咸
係正常都要判越位,定係咁岩還番一球比我地
又搞掂一場
淨6場西咸拎9分包括嬴/和車下季繼續歐賽應該高過8成
希望kudus做到野
可能個球證係正常人呢
Ref: Tony Harrington
VAR: Tim Robinson

Why Wolves' late equaliser was overturned by VAR
https://www.premierleague.com/news/3956867
“Club source on Bowen’s injury this evening: ‘Still sore today, we won’t know till Wednesday or Thursday if he will be fit’,”
唔得就做住後備先
反正都死守踢kudus一個打突擊就算
比番kudus 打右應該最好
可能冇Bowen 佢先發揮到
West Ham United are pushing to land the signature of Fulham centre-back Tosin Adarabioyo's this summer.

The Hammers are wiling to offer the 26 year old a lucrative long-term contract when he becomes a free agent.

唔使錢英人
依家就開約比佢啦
https://www.youtube.com/watch?v=u4E1gEP9XI8

西咸傳奇安東 300場79球
睇依條片做咗個非正式統計
左腳:12 右腳:40 頭:26 12碼:1
小禁區:47 大禁區:31 禁區外:1

15-17 payet在陣嗰一季半安東用頭入咗11球其中有5球payet直接苗住佢個頭比頂入

上季UECL作客Cyprus先入到佢禁區外起腳嘅唯一一球
如果見到安東禁區外起腳入腳率近乎0

79球當中有10球好有幸運入球
計法包括對面撞撞下/回傳比咗佢
企定定係門口個波飛埋黎就比佢撞入
同埋佢幫西咸入嘅第一球仆晒街都入到波
Not bad for a RB
修仔迷入嚟睇JWP罰球直入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞