父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
“He (Antonio) should have scored,” Moyes said.

“But I think the referee would have given a free-kick anyway.

“I think he’d decided he was giving a free-kick. That’s the understanding we’ve got now.”

原來球證透露只要入左又會黑走
千錯萬錯都係西咸嘅錯
又搞掂
保歐霸根本唔駛拎分 等對手失更多分就得
屌笑左

不過下場對狼都係要靠自己一輸就比佢過
希望到時dawson做到野

今晚獌車一齊輸得唔得
仆你個街條坦狗當人廢柴咁打
補時最後一分鐘失仲要推哂上去反咬人第二球 結果輸撚埋
車全勝有機會上第七
其他人已經打得好差 我地下三場真係係時候要拎分
最好壓過獌多一個位走盞保7先穩
尋晚車兩球十二碼,我唔知應唔應該比
但如果係西咸咁樣被侵犯,我只知我地唔會有12碼
當西咸已經跌到落11位算啦
連續比人黑之餘自己又好似冇乜能力搶分咁
淨返幾場靠榜頭榜尾啲隊幫西咸爭歐賽
正正經經驘狼仔啦
同時獌對利可能今星期會有第6坐
安豬死老豆,安慰下佢
4年前,唔怪得4年前突然咁好波
冇areola
不過有alvarez
希望真係可以上一上第6幻想下都好
真,佢果段時間彈起
U21西咸對打比live
嬴波上榜首
https://www.youtube.com/watch?v=73p7wDr2sXw
西咸下季應該升小羅賓遜上黎踢啦
踢閘入咗幾球,又入
咁要換左耶子先
忍多佢兩個月
今日富咸
“I am very happy to have moved in the winter and discovered a style of football that corresponds with my qualities. At West Ham, there were phases of play where you had to defend in a low block. Defending in a low block isn’t what corresponds with my qualities."
– Thilo Kehrer

其實都唔係淨係唔啱你嘅qualities
無安東真係少d力量型衝擊
執柒咗佢
俾人控住打搶唔到波
前場又少個支點根本突破唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞