父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
穩守無錯 錯就錯在用菲垃屍
完全唔明點解要換走安東換粒垃圾出黎
椰子,幾時先學識唔好咁早收走安東尼奧
就今場個態
寧願收Bowen 好過啦
前面兩件黑腸衝擊力仲強
係無錯
但係西咸冇依樣穩守能力
近幾季都係入完波就縮後比個波人係禁區頂任搓然後入埋
今場只係再多個例子
垃圾球證
最尾扮野紅 Gordon

食屎啦
我地隊波中場好大問題係控唔到場
結果一係就防反係咁爆驘 一係就縮後
借佢係想增加控球 但結果完全失敗
俾人追平出 Johnson
收佢正路架其實
34歲仲力量型打法 而家季尾更加manage佢game time
只係換嘅人頂唔住
出 ings 好過起碼可以 hold 一 hold
問題係俾人圍住攻半個鐘有邊隊頂到
所以隊波真係要入個波底好d嘅中場中
頭先揸住兩粒應該喺圍攻同縮後兩極之間變控住踢
入Phillips嘅實驗就係咁打算 結果收哂皮
明明有cornet踢得返都唔用
如果唔係alvarez停都唔會發生依啲事
phillps今場依下真無辜
但係佢黑到咁真係唔應該再比佢出現
佢肯keep住攻多陣換ings出黎唔係條黑氣石
壓住對面踢隨時仲有波入
要縮都唔係60分鐘就縮
椰子係咪唔知自己有幾多場咁樣縮到比人追和反cup
手腳加埋都數唔晒
平心而論
椰子調動既概念無問題
有問題係KP個人黑,同埋球證都黑
係唔係要搵個人出黎幫手守,我同意係要守
但球十二碼我真係唔同意球證既做法
而且又真係係KP,次撚次都係佢,唔撚想再比機會佢
真心番Man City比成班Man屌屎眼算啦
場波我屌椰子唔落,我淨係想屌球證同KP
佢真係無了
踢呢d層次係踢信心 佢成個run場場都出事點救
只能講佢當年揀去曼城真係毀滅左自己career
我好撚失落,好撚重無力感
每個星期都要睇住隊波點樣比人黑哨法
唔係唔輸得,但可唔可以正常咁輸
今季英超已完
各方面(無前鋒/冬天增兵失敗/被黑)完全係21/22重演
餘下all in歐霸睇運
真係俾晒機會佢
好在係借用 如果唔係都大穫
歐霸未又係比var黑
快d還番俾鏝啦
真係好撚黑腳
就算唔計佢啲黑腳都係廢
佢一入黎成條中場好似冇晒防守力
對面下下一嚟就可以對住西咸條防線
一過到就搞掂
佢係廢
佢廢既程度係英冠都踢唔掂
濫竽充數果種廢
佢死撚番去Man city比人屌屎眼算啦
唔係話唔想撐西咸球員
借得番黎我都當佢係自己人
佢咁樣輸十二碼佢都唔好受,我明
但我係球迷,我感覺唔到你著起呢件波衫好自豪,無撚落力追人,衰撚過紙板
你一個人斷送左前面三個靚到仆街既入球
我仲係好撚嬲
完全唔知可以做乜
咁撚樣黑哨法我想要賠償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞