父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
無事啦
交換波衫化解咗件事
amigão
3分攞去
真心 轉睇歐霸
今季英超完全戇鳩
你諗下我地全隊幾多人打到career最佳表現 然後拎緊幾多分
睇多兩場,今季可以收隊
睇緊Burnley窄角hi一hi車仔半單刀都食全餐
Kudus嗰球竟然可以乜事都無
U仔未比人借出去嘅防中orford都可能好波同實用過佢
車一嬴就過西咸
收得架啦
淨返8場拎到10分已經及格

嬴完兩場又比啲球證搞到三場不勝
典玩
再睇兩次replay真係痴撚線
完全掂唔到波控唔到波 從後撩隻腳上嚟被踢就有12碼
https://twitter.com/markcarlaw/status/1774097379001606490
嬴到3:1已經淡化咗kudus比對面撞跌原來冇犯規
和哂
今場本來真係可以追下第6
結果又被黑好撚野
然後擺明黑哨,我地都係咩都做唔到
睇完尋日場波我真心好累

你自己走啦好嘛?
每個人都有難過既時候,但係點都唔可以咁樣對fans
你死撚番去曼城到啦
睇完鍚菲聯𠴱場我已經麻木左
連派兩張黃牌紅Coufal Aerola打手槌被爆缸竟然變12碼
最後對面再打摔角咁攬Bowen就無事
以上全部95分鐘之後發生 吹一球俾對面102分鐘扳平破埋英超紀錄
咁都黑都出仲有咩無可能
𠴱場同今場一樣一早打到鍚菲聯崩左盤踢緊10人
嘩屌啱啱喺Twitter見到
我都估佢今場之後就崩潰架啦
椰子就算冇人用都唔應該再比佢落場
今日之後佢一落場會有咩效果係人都知
一係早啲斬纜踢走依件垃圾
West Ham manager David Moyes refused to blame Phillips but admitted his substitution failed.

Moyes said: “I thought an extra midfield player would give us a bit more control in the middle of the pitch at that time. But obviously it didn’t work.

“At the time, I felt that they were slightly the better team. We were 2-1, we got 3-1 but from that point onwards, we needed to defend well and be stronger and be harder to play against. But hey, we scored three, they scored four, we lose the game. We did a lot of good things, certainly going forward. Our attacking play as very good.”

想加強中場西咸後備席是但一件都有用過依件垃圾
就係你換佢出黎成條中場變造零防守力比人一推就過
We did a lot of good things, certainly going forward. Our attacking play as very good
縮縮縮縮縮
坦克=椰子

West Ham are edging closer to signing Brentford striker Ivan Toney in a "statement" deal for the club.

安東upgrard版
希望真
無個踢得足嘅正前鋒真係太多問題 一環扣一環
我地今季一堆閪波都係由前面崩潰開始
下季真係要大換血
paqueta走
aguerd cornet 唔啱用
cresswell anang今季完約到依家傳都冇傳過續約
ings coufal zouma 2025 完約可能要提早賣
johnson mubama傾唔掂份約免費走
benrahma kehrer downes又未必再用
仲要睇下季有冇歐戰可能再走1,2件
今晚再失分應該都可以第10完季
英超跑王-西咸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞