父COYI 韋斯咸討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
希望維拉 卡數 西咸呢啲可以打破壟斷
不過一定好難FFP呢啲一定玩死你
Potts!雙料POTS
Areola
可惜
踢得幾好,一分收貨
椰子擺明炒功課
利真係唔太識應付傳中,死球
頂呢場撞啱唔得閒睇
求包膠
利唔夠防守唔夠集中
攻又好多機會又中柱又中楣
西咸都唔算話好多傳中好多都係中路硬爆
球證都算公道
1人1分合理
暑假mode放開踢效果幾好
bowen救世
踢得幾好,一分收貨
椰子擺明炒功課
利真係唔太識應付傳中,死球
唔夠防守唔夠集中
攻又好多機會又中柱又中楣
西咸都唔算話好多傳中好多都係中路硬爆
球證都算公道
1人1分合理
新carrick

歐洲盤扭之霸
Hammer Of The Year:Bowen
今季好多人可以爭
但未完季就20G+10A嘅Hammer真係N年一遇
今年練到頭槌都有埋堅勁
期待佢下年28開始prime years變unplayable
我諗我會揀保雲對紐卡素果球
實力表現
一年一度
Vote for your 2023/24 men’s and women’s Hammer of the Year now!

Goal Of The Season
Save Of The Season
片:https://www.whufc.com/whtv

Vote⬇️⬇️⬇️
https://www.whufc.com/news/vote-your-202324-mens-and-womens-hammer-year-now
等緊佢入多一球破紀錄
投票吧
BREAKING: David Moyes and Tim Steidten have had a huge fall-out over Steidten leading the search for Moyes' replacement.

Tim Steidten is currently banned from the training ground and the first-team changing room at the London Stadium.

唔好衰收尾啦
痴撚線

係咪續耶子
in椰子 Steidten out
唔係好信個結尾 但而家係搞到越黎越核突
一早話要續就續 唔續就唔好續
而家係一路唔公佈 未完季要成隊繼續訓練繼續教波
然後日日都係換領隊新聞放埋坐飛機相咁dominate成個press
邊有可能係咁運作 Sullivan同個board根本CLS
又變番以前run like a circus個狀態 完全唔睇好佢地有能力搵到好領隊番嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞