父COYI 韋斯咸討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
反正輸
又季尾
都係死都唔肯試下用新仔
哂氣

耶子成日都要年輕球員夠班踢先肯出 唔出又點有進步?

差唔多每隊波今年都有年輕球員上位 我地?
你話開波前仲覺得嬴到車就仲有機會都話
半場已經3比0
西咸近況係點係fans都知唔係仲諗住追得返呀
咁都唔肯比啲U仔踢
paqueta都已經唔知第幾場踢到pat屎咁都唔換走
出U仔起碼肯跑先啦
其實真係好低能
係咁傳睇中啲低組別23歲以下
但係自己啲U仔自從椰子嚟咗就完全冇機會踢
potts今季借落去踢到拎埋球會雙料player of the season
依家話睇中米堡件23歲防中
然後又拎2000萬去買
咁potts點呀?又吽到佢變垃圾話佢唔得然後賤賣/free走?
都未講仲有件借咗出去dowens 24歲買返黎冇乜用過
仲有其他位置U仔都有人選可以比機會佢試
完全無動於衷
睇出面公海 fb twitter其他隊fans講啲野就好笑
成日拎隻飛機盃黎幫椰子做擋箭牌
完全唔知道西咸上季係就係捧隻飛機盃
但係聯賽全季未試過過第10名一直係度護級
今季好彩靠某幾件大爆發季初拎夠分
一踏入2024西咸聯賽得3勝3和7負失成40球 幾次比人456
fa cup第一場出full team都比隊英冠技術性踢出局
依啲成績咁都唔換得椰子?
話就話信佢冇歐賽可能會帶到隊波keep到6-8
但其實睇返依啲戰績佢亦都可以令到西咸降班
*3勝7和7負
你地傳個個 Lopetegui真係麻麻
佢呢啲又係keep到成績但冇咩進展個啲嚟
老老實實你問西咸fans應該冇乜人想要lopetegui
但係西咸最大嗰個廢老chairman比椰子更加之固執同麻煩
佢肯唔同椰子續約已經退咗一大步
你地西咸迷有冇話想要邊個
之前隻Armorin又話係煙幕
依家傳緊兩個director noble同steidten都游說緊件chairman
唔好死都要固執揀lopetegui
件chairman唔想比1700萬解約金buyout 比個咁後生又未帶過英超嘅armorin
但係佢又肯出高薪比兩個踢都冇得踢嘅後備
12.5萬week人工比ings,15萬比phillps

都傳有同其他幾個傾緊,當中比較好啲係fonseca flick
比我我會想試下fonseca
所以你話管理層呢d時候幾撚重要
大佬,觀感上依家西咸係中型班比較有吸引力果間球會
換領隊就好把握良機
睇準人選
否則越換越鳩就好撚煩
自然無好球員想黎
Fonseca幾ok上次踢到維拉腳震
不過下年有歐聯未必走
諗深啲其實都冇乜點有得揀
冇歐洲賽
有幾多好領隊好球員會肯嚟
如果armorin只要你肯比高人工同buyout佢就肯黎教其實就要扑槌啦
你以為淨你你揀緊人?其賽人地球員領隊都大把選擇
你未慢慢拖囉,搵到好碼頭就自然會埋岸
你西咸繼續係海中心飄浮啦
西咸連歐賽都冇已經冇乜吸引力
不過我個心已經anyone but moyes
固執,唔肯輪換用段備,唔肯用青訓,輸波屌自己啲球員(今場頭先個訪問繼續屌,好似同佢冇關咁)
無比敵古就無比敵古啦
話晒上季佢帶狼隊仲多過西咸1分
好奇問下,椰子真係差到咁咩前面big6+atv+新貴卡數,其實有第九名都交代到呀唔係咩
睇一睇樓上d reply就知
作為愛迷
見到西咸講果d野
同十幾年前既自己一樣

咁就證明椰子係有問題
領隊問題一律建議林伯特
不如我問返你
作為一個球迷
係咪認為英超永遠只有big6就可以
其他隊永遠自己努力爭第7就ok
係 其他14隊唔降班就得
賓尼迪斯都唔錯
真心想知西咸迷想呢季拎咩成績先會滿意?冇惡意

如果踢到前六,下季就要踢埋歐洲賽又重演翻上季嘅問題,球員體力維持唔到一週雙賽

我自己幾欣賞槌仔,不過係差個一夫當關嘅球員啫
你嗰隊直頭識趣啲交返個歐聯位出黎啦
係咪想下季比人扣分呀
利迷:
巴打你都知道體力係重要
但係椰子唔知
椰子上個月訪問自爆想要smaller team唔想買人唔想控制咁多球員
結果佢自從嚟到西咸就每季都用死13,14個人
用到佢地前季同今季開季都好似好勁
但係季尾班球員變晒人乾,又傷又停賽但係冇人換
依啲你又有冇聽過?

西咸上季全季護級
今季一入2024踢19場英超隨時最終淨係嬴得3場
比人入4球以上暫時有8次
失波只係比包尾3隊少嘅椰子真係覺得佢冇問題?
依兩個如果係西咸實際帶出黎可能有驚喜都唔定嘅
可能佢地之前帶啲隊真係廢呢
椰子未黎西咸之前都係過街老鼠係咁比人炒架
pellegrini捧咁多盃黎到西咸未又係垃圾一樣
又話唔埋可能西咸真係廢呢
依啲要夾嘅野冇得講定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞