父COYI 韋斯咸討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
希望肥賓真係可以教西咸,真心覺得佢係正嘢嚟
個list冇佢名,唔知有冇機會
唔好啦

不過之前成日都傳肥賓
真心覺得 out 哂 date
走去聽keyman講今場波
咁多人問佢點解炒椰子 完全唔知係合約完
原來keyman都講西咸踢黎踢去都嗰13,4個
問你伏唔伏椰子
佢講啲野我都幾同意
佢又有答人地留言西咸球迷到底想要咩我又幾認同咁答
有興趣可以自己去聽下
碌碌下見有人整forward

The Premier League Table since the 1st January 2024.
Be careful what you wish for.
得羅渣士叫好少少
soucek 賽後官方咁答 : "We did not what we were told"
西咸有啲人已經唔想再聽椰子講野
應該只有會請無 contract + 教過英超先
即係 lopetegui / potter

不過點解無摩佬
呢條友入黎我直頭覺得隊波會大爆炸嗰種 睇過Pellegrini d波就知咩事
無架啦而家好難搞 剩係主席on9要人take care埋佢已經無得玩
前鋒中堅左翼中中閘全部都要換
講就識講話隊波要咩咩8-10人rebuild 但錢邊度黎?
而家仲有FFP+home grown呢堆鳩野幫大會千秋萬世 好似維拉咁駛下錢已經上左頭幾位俾FA搞
我估計要幾個轉會cycles慢慢賣主力籌錢先可以換到血
近5年個stability真係似曇花一現 下次打歐賽可能係二十年後
Julen Lopetegui 1/3
Ruben Amorim 6/1
Kieran McKenna 10/1

請摩佬啦on9
Julen Lopetegui is 'excited' by the prospect of managing West Ham United next season, as the 57 year old targets a return to the Premier League.
其實你地近FFp咩今年先賣咗Rice
定老細唔肯俾錢
竟然冇傳Thomas Frank
我覺得佢有料+啱西咸
不過你地可能嫌佢廢
睇 Lopetegui 往績
佢第一年教要使大錢 + 買6-7個西班牙球員
又易同管理層炒大獲

可能又係主席嘅 agent friend 意見
(例子: ings & osman)
呢條友教唔長
其實無左歐洲賓會好左,
起碼暫時無左使貴限制 (90% turnover)
兩樣都有關係
FFP咁緊主要係上季入左7件係net spend (同埋隊波本身收入相對低囉)
Paqueta/Emerson/Areola呢堆做到主力 其他就算Scamacca咁賣番出去都拎番哂筆錢
但結果已經夠頂住哂FFP 所以今年賣左Rice舊錢全部駛哂後就要收檔
而家話黎緊夏天可能得40M net買人 要加錢就要賣人籌錢
得呢個數rebuild條毛咩
Paqueta成個2024踢到舊屎咁隨時85M都倒埋落海
Osman單野講起就扯火啦
明明幕後所有人approve哂單轉會 之後俾條on9聽完咩咩frd意見就ban左
你睇之後Benrahma同Fornals轉會deadline最後一分鐘搞出transfer error云云 擺明就係知道買人柒左想反口唔放人
無啦結果最後都係要賣 冬天放三件出去而家下半季大爆炸on99
可能有下一個payet一個人就carry到隊波踢歐賽呢
仲要osman自己都準備好過嚟
唔好傻啦
條撚樣一黎到隨時宣洩主權賣走Bowen 都得

教切爾達都教唔掂
根本仲衰過椰子
林伯唔識防守
季季失波目標70球都得
一定係on9仔黎架啦
請佢過黎降班
我就唔撚睇好呢條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞