父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
維拉嗰條金毛撚屌係咁撩交打啦
我覺得係無力
唔係唔想壓 係成場打高壓嘅強度根本支持唔到
今場部署係上半場一輪搏快手執多球
但一直咬唔到第二球又失球on9波
VAR又吹走兩球
吹撚漲,有無一啲對我地有利既判決
差不多場場都係咁
人地手球唔撚吹12碼,我地乜鳩都當手球
安豬果球點睇似手球,角球直入都計手球
補時呢球真係吹漲,根本係靠估手球
今年有機會頭7都有歐霸
睇個樣都係掹掹緊
今季似足21/22嗰季 係睇下有無多D運邊條線行得更遠
理性討論 真心一球拳頭一球手臂入波

同埋上半場Emerson都走甩咗一球

唔係爆閘 見平時傾開討論下 不喜就唔洗覆我 唔好傷和氣
補時一定各種原因吹走3分嗰球
近兩個月已經3場
最幣西咸未開波已經同第13位只係差8分
得西咸同車要踢盃賽其他隊睇住黎食
alvarez黎緊兩場停隨時係咁比人過第9都唔知有冇
之後仲要對狼利車鏝
幾時先有油王買西咸
好歡迎你幫推呢個死場
如果一場獨立睇其實無咩野
但你睇開呢個區都知我地成日屌黑哨
錫菲聯 般尼 維拉已經補時吹死我地3場
次次都偏埋一邊邊有咁巧合
錫菲聯嗰場癲到95分鐘後派夠兩張黃牌紅走一件再吹我地龍打手槌變12碼最後加送對面打摔角
講真我地呢啲唔係Big6就一定冇球證幫係睇幾時唔好彩

不過今場我覺得打和都合理
上半場你地逼甩我地好多次 下半場縮後俾晒我地攻
諗起Bowen嗰球就話VAR影唔正就有benefit of the doubt
唔可以overturn場上決定
但今場成條柱遮住佢又話係就係
根本想點吹就點吹

有油王的確係玩哂 紐今季有場成場狂打阿狗都無事
攻唔入第二球之後唔夠力了
你睇Kudus下半場堆run都甩甩地要用身體幫手頂兩野
中遊打雙線難到癲 尤其開高位貼身壓迫好易傷半隊
我地個陣傷一兩個正選都災難 好難咁打
所以未話攬到咁已經唔吹
雙手批都冇事
都係唔使紅
kudus要食黃
alvarez守完波想起身走比人踢低又係要食黃
無力就換人啦

左路艾馬臣已經出左幾次事,係都唔換
SC Freiburg 2 - 3 Bayer 04 Leverkusen
打歐霸兩回合堅係有信心
都係嗰句而家同21/22好似
希望兩條線其中一條打通 唔好功虧一簣
3場波冇佢唔敢諗
拎得太多牌係佢喺西咸諗到嘅唯一缺點

睇返重播仲有球Zaniolo黃牌在身掟波拖時間又無事
但幾分鐘前Dinos吹左哨慢兩秒踢走波就即刻食牌
Consistency喺邊度
放棄聯賽踢歐霸吧啦 咁黑法根本無得踢
成日臨完場就出台一系列黑哨陰d陰咁吹死你
今場個波入網4次3球唔計
唔同意,安東尼奧果球有無接觸到手,要用其他角度睇先判斷到,我覺得係保雲直入
補時果球更加on9,根本睇唔到有接觸手,根本係靠估

要持平啲去判決,咁我覺得至少都要比番張紅牌對面雙爭打鳩Alvarez先,唔比紅都要慢鏡睇番
雙爭打鳩Kudus先岩
我屌你老母就係呢球
點撚樣無VAR比紅牌
早知係咁真係再出多啲拿渣招去搞鳩對面算
以前Dawson 都做開
歐霸

alvarez嗰張牌之後對面有幾件知個球證唔吹就落場打交多過踢波
啱呀
反正比人打都係食牌點解仲要係依啲比賽咁斯文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞