父COYI 韋斯咸討論區(17)

820 回覆
4 Like 2 Dislike
擺足全場大巴 安東尼奧前面一打三得柏基達跑上黎 想點
粒角球Zouma其實應該要守到
同對狼仔場波一樣 今年堆中堅全部爆哂連高波都頂唔住
陣容太弱
根本季中唔應該比fornals benrahma走
this is moyes ball
其實我地個陣得4個攻擊球員...
少左Bowen係只能咁排
要出Ings打雙箭頭呢d得尾段一搏可以咁做
椰子要泊大巴一定唔會出件跑唔起嘅人
下場Ings 帽子反cup.
但唔走都未必有咩用
佢地兩個加埋半季連一粒入波都無
一月時連踢鍚菲聯同Bristol City都唔掂
無心踢留黎無意思

總之以我地squad depth打雙線真係太弱
其實番主場贏一球唔出奇
我地歐戰主場打拉高intensity搏體能速度係完全唔同打法黎
但而家兩球真係似係咁先
咁都要搵到人返嚟先得架
睇下依家未開波已經知想換都冇得換
我係西咸對家個領隊都識點玩你西咸啦
全場得1腳射門
有ings又唔肯轉踢法
我依家只係希望椰子下場識一開波就放ings出黎圍攻
再淨係識玩依種大巴突擊唔使諗住出到線
下場應該似上回合部署 早段已經要全段高壓打體能衝上去入一球
入唔到就玩完
今年冬天轉會屌唔完架啦
傳左廿幾人最後一個都買唔到
同21/22嗰季崩盤一樣
睇椰子訪問原來換Dinos係因為a little bit of injury
我屌仲有咩人用究竟
場上前中後線 甚至龍門,下年法比安斯基再退化都唔夠人用,點踢歐賽
下年仲有?
歐會
難啦

利都輸3粒 英超分數應該好難 top 2
下場反cup唔到
已經諗到有啲球員會hea踢到完季走
唔使諗爭第7
然後冇歐賽有啲球員又嗌走
今場作客其實打出哂部署 守得算好穩陣
分野真係squad depth太薄 對面換完一個又一個而我地就無人可用
再加埋臨尾運都輸埋 第一球俾人快射穿到條空隙碌入
之後Dinos傷埋要換中堅 Zouma就喺度發夢
睇下第二球角位斬入黎幾多時間俾佢補位 佢完全漏哂
其實下場唔一定無得打
我地今季打背水一戰嘅大賽場場都有水準
番主場打另一套 肯定一開波就全隊打硬淨打衝擊
只要早段打開到紀錄 有信心我地會一路in the game

所以Paqueta Emerson呢d停賽嘅當輪換啦
對富咸唔該踢盡佢拎哂聯賽d分先
椰子識教就應該對富咸放ings cornet johnson出黎踢正選改踢法
打返起佢地2 leg可以用
次次季中開始場場都係用嗰12,3個
有事嗰陣先換啲平時比你雪到硬晒嘅人出嚟
出嚟踢得唔好又話佢踢得唔好唔想用
冇傷冇停賽就話好啫
好似依家咁又傷又停又重演返前季咁
睇佢啲波真係越睇越炆
攞嚟
依家只可以希望上面嗰3件雪條2 leg做到救兵
kudus都唔望佢做到啲乜今場比人完封
全場1次射門
即係好似前季對西維爾靠Yarmolenko救世咁

我估會咁排:

Fabianski
Coufal Dinos Zouma Johnson
JWP Alvarez Soucek
Bowen Antonio Kudus

如果Bowen出唔到可能換Creswell然後Johnson又右翼
或者Kudus落10號位Ings打雙箭頭搏一搏
如果再加Dinos缺陣我投降了
屎到仆街 有乜好瀨
尋晚安東踢一騎當千勁撚到哭
希望返主場有加成幫手入兩球
https://twitter.com/notpaul1985x/status/1778871503041298920
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞