2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

頭條
大家以後唔好再拎頭條日報去透爐啦

頭條

頭條

頭條

其實點解咁少 nicole 新聞, 發生咩嘢事.
一開始已經話佢係翻版湯洛雯, 正路應該都有 d 話題.
但真係完全無新聞 , 無相出

頭條

其實點解咁少 nicole 新聞, 發生咩嘢事.
一開始已經話佢係翻版湯洛雯, 正路應該都有 d 話題.
但真係完全無新聞 , 無相出

9up 下,

3號呢 d 陪跑份子, 無一瓣突出, 入三甲都難.
其實應該狂開 bbc live, 吸心心,
感覺多人撐 d 都好.
9up 下,

感覺多人撐 d 都好.

佢係咁開可能好似七號開咁
啲人係咁叫佢搵紅果啲佳麗開live既啫
都唔係想同佢傾計
9up 下,

感覺多人撐 d 都好.

都唔係想同佢傾計

好慘
9up 下,

感覺多人撐 d 都好.

都唔係想同佢傾計

好慘

咁 suki live 果陣係 tvb , 實會咁.
佢之前有次係屋企 live, 都算正路, 有問有答嘅.

而且 唔好理咁多, 起碼有live 有心先.
何依婷最正
今年港姐接近零宣傳下到達決賽日,真係連選美粉都爭啲唔記得今晚就有新港姐出爐添! 好多關注開既巴絲都話到呢刻都未必噏得哂10位候選佳麗名字,實情TVB搞到連鐵粉都無心機follow, 真係可以寫個服字過佢!

想上tvb官網搵吓10位佳麗既泳裝相寫個點評啫,竟然一張相都搵唔到!! 容許小編在有限資源下寫寫今屆點評!

1號 何依婷 23 5'3.5"
10位佳麗當中談吐算唔錯既一位,態度大方有禮,樣貌端莊,但身高略嫌輸蝕

2號 李清心 22 5'4"
樣貌表現都係過目即忘嗰批,典型負責落選既佳麗

3號 梁雯蔚 22 5'1.5"
真係唔明tvb點解仍然容許如此身高既女仔參選? 一收到張申請表都要掉落垃圾桶啦

4號 黃瑋琦 23 5'5"
官方相勁靚,一上電視感覺唔夠瞓咁,醒神啲啦Emily

5號 雷莊兒 23 5'7"
本屆風頭躉,雖然樣貌飄忽時靚時怪咁,但焦點仍然集中佢身上,台灣特輯又乜鬼獎都係佢,連試戴后冠都抽中佢,真係由頭帶到尾咁款

6號 邱晴 17 5'7.5"
好多年無出現過既17歲佳麗,本來未算突出,之後減磅成功越戰越勇,亦被踢爆媽咪一心鋪路參選,競選前已識啲藝員世叔伯,不容忽視的一匹黑馬

7號 黃凱琪 24 5'10"
得個高字,齋靠個樣無理由會入top 10

8號 伍樂怡 24 5'6"
甫亮相已被傳媒冠以仙氣既大熱門,唔知係咪因為過於標籤搞到狀態一有乜差池就俾人大做文章。個樣就幾入屋既,tvb應該唔會放過佢

9號 金美黎 23 5'7"
令人深刻9成係黎自個名,官方相個樣唔錯,上電視就plain咗少少,但幾有氣質,儀態優雅自然,有港姐典範,睇下今晚係咪fit到個口號 "美黎是贏家"

10號 張寶欣 23 5'3.5"
完全係唔知自己黎參選為乜嗰種,台灣特輯擺明係錄影都講到唔清唔楚咁,如果唔係佢家姐係張寶兒真係搵鬼啋佢

2號
根本唔應該比2號同3號
Nicolewu敗係呢兩條友手上簡直係恥辱

咁我情願要 2 唔要 5
一收到張申請表都要掉落垃圾桶啦

好mean
根本唔應該比2號同3號

可能腦細要佢地腿張開nicolewu唔肯
根本唔應該比2號同3號

不過有冇人覺得3號同成班港姐冇乜溝通咁

係, 似獨家村
根本唔應該比2號同3號

不過有冇人覺得3號同成班港姐冇乜溝通咁

睇返5號第一次面試就覺得好笑 咁都入到final
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞