2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
港姐:被指係富家女 張寶欣咁樣講

候選港姐10號張寶欣(Boanne)於將軍澳電視城,為將於9月3日晚舉行的《2017香港小姐競選》綵排舞蹈,她表示每日都有練,可算已是熟能生巧。問到是否有舞蹈底子,她說:「我唔會覺得手腳唔協調,之前都有玩開,所以都OK。(姊姊張寶兒有冇再畀多啲貼士你?)佢都係話享受過程,冇特別講乜。反而我之前見到鄭裕玲,佢話喺台上做好自己,輸贏都用平常心面對。」至於會否找張寶兒及袁偉豪為她拉票,Boanne表示會自己在big big channel拉票。

有指Boanne的家族擁有七個禮頓山豪宅單位,問到是否富家女,她未有正面回應:「我心中富有。(單位是否你家人名下?)我唔清楚,係爸爸媽媽嘅事。我希望今次(參選)做好自己,喺舞台上發光發亮。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170830/bkn-20170830184844439-0830_00862_001.html?eventid=402882b05bf57863015c1afa34145f71&eventsection=hk_entertainment
Suki原來都唔少個人新聞

yes,係得9號無,好未

2號都好似係

2號都好似係

一個頭二,一個尾二
睇返琴日Suki個live 啲人根本唔係同佢傾計
淨係不斷叫佢搵其他人 或者叫佢叫人開live

好慘

好慘

佢講左兩三次話Regina去左見導師
但耐唔耐人都有人問
點解要咁對Suki

好慘

但耐唔耐人都有人問
點解要咁對Suki

1號啲人真係煩,快啲試戴后冠啦
Old news
提到參選佳麗之一張寶欣是藝人張寶兒胞妹,因而吸引傳媒注意,金美黎不覺得自己有輸蝕:「其實每個女仔都係一顆獨特嘅星星,各有自己嘅發光點,所以我唔會好介意呢樣嘢!(你有咩優勢?)我捱得苦、有毅力,同埋做嘢有一份堅持!」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170714/mobile/bkn-20170714163856420-0714_00862_001.html

好慘

但耐唔耐人都有人問
點解要咁對Suki

禮拜日都戴啦

好慘

但耐唔耐人都有人問
點解要咁對Suki

禮拜日都戴啦

今年咁趕咩,當日至試戴?
當晚就要睇住另一位佳麗戴返后冠,係慘啲

好慘

但耐唔耐人都有人問
點解要咁對Suki

禮拜日都戴啦

今年咁趕咩,當日至試戴?
當晚就要睇住另一位佳麗戴返后冠,係慘啲

試戴都係真戴啦屌
大家覺得1號定9號贏

而我只想金美黎 冠軍嗎?
誰期望這刻金美黎 如願稱霸~
渴望佢可繞場一周~ 接受人祝福

private ig
大家覺得1號定9號贏

9號
大家覺得1號定9號贏

9號

9號決定當晚要用呢個髮型?好似唔係好得
咁搞啫係要佢讓賽喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞