2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
結果變成熱身擂台
結果變成熱身擂台

一開始擺 pose, 比 d 沙灘波道具佢地拎下好過, 有 d 變化.
6-10號
咁就完左
咁就完左

潘盈慧個 live 仲做緊, 訪問緊
咁就完左

訪問左Nicole Kam Sandy
咁就完左

訪問左Nicole Kam Sandy

呢 d 訪問幾好睇.
頭先隱約聽到Big Big Channel個獎
唔係又搬撚左龍門呀?
唔係又搬撚左龍門呀?

我聽到話咩當晚投票?!
唔係又搬撚左龍門呀?

我聽到話咩當晚投票?!

一樣, 條友講唔清楚啫
唔係又搬撚左龍門呀?

我聽到話咩當晚投票?!

痴撚線

3號個頭想點

佢個頭成日都有驚喜

3號個頭想點

佢個頭成日都有驚喜

有少少似貝貝
唔係又搬撚左龍門呀?

屈dee巴尋日有冇睇9號live?
唔係又搬撚左龍門呀?

佢尋日開左好多Live喎
彈琴有睇,做運動果個我睇左少少
之後M記/card game都有睇,不過睇唔晒無電
星期日又打風?
星期日又打風?

風雨飄搖 更見承擔 7號Suki黃凱琪

8號伍樂怡唔怕任何風浪
唔係又搬撚左龍門呀?

佢個兩個fd點睇
女果個好似幾掂,男果個好黑
港姐水上擂台變室內拉筋 6號邱晴10號張寶欣修身見效

應屆10名候選港姐佳麗今午原定在酒店泳池淮行「水上擂台」活動,無奈因天雨關係,眾佳麗於前港隊游泳代表蔡曉慧率領下,室內進行拉筋了事。由於眾佳麗穿著的都是運動型泳衣,養眼度大減,但她們都為決賽晚努力瘦身且效果顯著,值得一讚!

10名候選佳麗早前於台灣拍攝外景時首次穿泳裝示人,2號李清心、5雷莊𠒇及8號伍樂怡均以Fit爆身形,成功一反傳統,以6塊腹肌搶去豐滿身材成為焦點。似乎佳麗們亦因此受到壓力,今次再以泳裝亮相,各人體態都非常Fit;尤其曾被指略胖的3號梁雯蔚、6號邱晴及10號張寶欣效果最為顯著。(攝影:李樹勳)

http://hd.stheadline.com/news/realtime/ent/996692/
唔係又搬撚左龍門呀?

佢個兩個fd點睇
女果個好似幾掂,男果個好黑

條女我覺得麻麻

啱啱東張訪問, 問佢吔邊個最有冠軍相, 會投比邊個

1. All
2. 1 Regina
3. 10 Boanne
4. 5 Julitte
5. 自己
6. All
7. 5 Julitte
8. 自己
9. 自己
10. 1 Regina
啱啱東張訪問, 問佢吔邊個最有冠軍相, 會投比邊個

1. All
2. 1 Regina
3. 10 Boanne
4. 5 Julitte
5. 自己
6. All
7. 5 Julitte
8. 自己
9. 自己
10. 1 Regina

我眼花睇錯Ali

美黎越黎越Dororo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞