2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
同埋劉乜敏喊晒口喺度演出都冇咗啦

張寶欣陪喊都一齊冇埋

同埋台妹嗰度得咁短我就唔係好信

佢地之前live話日日都晨早起身拍 結果cut淨少少

好心要cut就cut 5號男人婆啦

佢同1號都超有自信

1號都可以話睇得落眼
5號隻眼同個嘴唇真係唔掂
同星期日中環嗰D真係冇乜分別

不過條女有阿叻教,應該可以係咁先

張寶欣陪喊都一齊冇埋

同埋台妹嗰度得咁短我就唔係好信

佢地之前live話日日都晨早起身拍 結果cut淨少少

好心要cut就cut 5號男人婆啦

佢同1號都超有自信

1號都可以話睇得落眼
5號隻眼同個嘴唇真係唔掂
同星期日中環嗰D真係冇乜分別

不過條女有阿叻教,應該可以係咁先

自爆

全力支持Kelly同Rosie

下晝 suki 開 live, kelly, boanne 開咗嚟禁心

下晝 suki 開 live, kelly, boanne 開咗嚟禁心

suki live一live已經爬左5號頭

suki live一live已經爬左5號頭

Emily快啲開live爬5號啦

呢個髮型真係玩鳩佢

短髮成日要做白老鼠

好大媽感覺

張寶欣陪喊都一齊冇埋

琴晚睇返Suki個live 感覺佢都幾好笑
如果今日有live,心心就鐵定爆上50萬了
琴晚睇返Suki個live 感覺佢都幾好笑

妹仔
張寶欣贏左個首飾獎
張寶欣贏左個首飾獎

首飾獎有咩用?評分標準係咩?
張寶欣贏左個首飾獎

叫做輸晒三甲友誼都叫有個豬肉獎經下手咁囉
不過呢啲細微野正常都無乜人理,如果要知都係要上wiki睇先會知,所以基本上係用既
張寶欣贏左個首飾獎

不過呢啲細微野正常都無乜人理,如果要知都係要上wiki睇先會知,所以基本上係無用既
張寶欣贏左個首飾獎

不過呢啲細微野正常都無乜人理,如果要知都係要上wiki睇先會知,所以基本上係無用既

呢個獎通常比陪跑分子架喎

咁抵啦張寶欣,舖橋搭路搞左成年
結果,真係恭喜佢
張寶欣贏左個首飾獎

結果,真係恭喜佢
張寶欣贏左個首飾獎

結果,真係恭喜佢
連登做乜鳩
張寶欣贏左個首飾獎

好似年年都有d 咁嘅嘢,有sponsor 咁 tvb 咪整d 奬,之前都有d 美肌,體態奬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞