2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

都係TVB有返啲人性
頭先

Miss左東張西望
陣間睇返
Miss左東張西望
陣間睇返

留意一頭一尾都有
6號

垃圾網絡 唔知點解load唔到mytv
東張西望Suki無啦啦講句英文
聽聞6號下年讀沙田IVE

索性入TVB算啦,咁既成績讀IVE都無乜著數
倒不如入TVB玩下Hea下又搵到食
岩岩又聽到個promo,"連同現場所收心心數字"
呢句野真係魔鬼在細節,現場喎
隨時一個評審現場可以比50萬個心
到時真係雷莊兜都可以反cup

頭先睇返8號前幾日個live 有人問'係咪今日(幾日前)先開始計'
Kelly話佢都唔知

頭先睇返8號前幾日個live 有人問'係咪今日(幾日前)先開始計'
Kelly話佢都唔知

TVB如果真係咁唔想單單以我地比既心心就決定個獎比邊個
現場計心果part一定會好撚過癮
一個評審可以彈幾十萬個心呢件事絕對有可能發生

Kelly話佢都唔知

TVB如果真係咁唔想單單以我地比既心心就決定個獎比邊個
現場計心果part一定會好撚過癮
一個評審可以彈幾十萬個心呢件事絕對有可能發生

我覺得未必評審一個等於十萬個
但好可能當晚數字會乘大 尤其宜家有人拋離
我地係咪要預備喪比心

邱晴live完又係無加心?

邱晴live完又係無加心?

係 好奇怪 已經唔係第一次
美黎眼鏡娘
今朝Suki個live講話佢阿妹好鐘意Regina
BBC仲要follow Regina先過follow佢
regina live唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞