2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
有啲好奇係點樣幫佢地分組影相
個泳衣綵排分組相有人冇出過 有人出成兩次(1 6)
睇返馬鞍山活動個live 8號一緊張就亂
希望Kelly聽日問答環節可以加油 放鬆啲

我都幫埋9號加油,希望佢可以淡定啲

講口才真係得1號係穩陣

希望大家聽日都會有超水準發揮
我地支持既要成為冠軍,需要一點運氣以及佢地自己既努力
兩者加埋就可能會有奇蹟出現

運氣好緊要 希望MC會手下留情

Mayanne

森美同Manyanne大家當玩可以,唔駛比咁大壓力自己

有種預感 有事發生
BTW 9號最後入唔到3甲我都已經打左個底
未見過有佳麗喺咁樣被傳媒冷待之後仲會有極好成績
有三甲就是上天庇佑

點都好過你上年個20強止步嘅蘇肥婆

我屌你老母
唔好講啲核突野OK?

唔好登死我個9號
決賽前推爆post
《2017香港小姐競選》決賽今晚於電視城舉行,大會將頒發五個獎項,除冠、亞、季軍及最上鏡小姐外,今年取消「友誼小姐」一獎並新增「big big channel最受歡迎香港小姐」獎取而代之,將一眾港姐早前做直播獲得的「心心」,加上決賽當晚現場觀眾及評判給予的獎勵總和,由得分最高的佳麗奪得。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170903/mobile/bkn-20170903031552970-0903_00862_001.html

評判獎勵
《2017香港小姐競選》決賽今晚於電視城舉行,大會將頒發五個獎項,除冠、亞、季軍及最上鏡小姐外,今年取消「友誼小姐」一獎並新增「big big channel最受歡迎香港小姐」獎取而代之,將一眾港姐早前做直播獲得的「心心」,加上決賽當晚現場觀眾及評判給予的獎勵總和,由得分最高的佳麗奪得。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170903/mobile/bkn-20170903031552970-0903_00862_001.html

評判獎勵

咁真係仆街啦

Nicole Kam咁勤力 一定要保住個獎
評判獎勵肯定又同口才掛鉤
青如自稱有Cap低何依婷既相,咁你搵唔搵得返佢初中做私影個陣化名叫Nana啲相?
睇好7,8,9
睇好7,8,9

尼米上水啦,7既手足呀
睇好7,8,9

尼米上水啦,7既手足呀

支持7 8 9
青如自稱有Cap低何依婷既相,咁你搵唔搵得返佢初中做私影個陣化名叫Nana啲相?

沙灘個啲算近期啦,唔係呢輯
去到依家好似變數唔少
希望regina穩穩陣陣拎個三甲
於願足矣
4號今日狀態非常好
直頭有三甲樣

係 琴日有唔少篇幅報道
個街頭訪問仲要咁多人睇好 真係有機三甲
4號今日狀態非常好
直頭有三甲樣

係 琴日有唔少篇幅報道

仲要份份報紙都話4號好
突然爆出嚟咁
189 呢三個包三甲, 任何次序都好
另外, 想 2, 7 爆冷

最唔想 3, 5,10 入到
4號今日狀態非常好
直頭有三甲樣

係 琴日有唔少篇幅報道

仲要份份報紙都話4號好
突然爆出嚟咁

啡格
4號=港姐版曼連4比2波膽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞