2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
張寶欣贏左個首飾獎

首飾獎有咩用?評分標準係咩?

叫做輸晒三甲友誼都叫有個豬肉獎經下手咁囉
不過呢啲細微野正常都無乜人理,如果要知都係要上wiki睇先會知,所以基本上係無用既

好似年年都有d 咁嘅嘢,有sponsor 咁 tvb 咪整d 奬,之前都有d 美肌,體態奬

諗起末代旅遊大使,第二年個獎cut左,連返黎頒返個獎都無機會

睇睇下有少少似14年季軍何艷娟

又真係幾似

港姐:代表大個女!黃凱琪望老竇送鑽飾

《2017香港小姐競選》十位候選佳麗到銅鑼灣珠寶店試戴名貴首飾。男仔頭性格的7號黃凱琪(Suki)平時少戴首飾,反而喜歡戴手錶,但也希望擁有一套名貴鑽飾,她笑說:「我希望自己擁有嘅第一套首飾係Daddy送畀我,畀佢知道我已經大個女,唔再係細路女。」 

而1號何依婷(Regina)平時愛佩戴首飾,但就沒擁有名貴首飾,亦沒有男孩送給她。問到何依婷可希望擁有一套名貴首飾?她笑說:「女仔都鍾意珠寶,自己就鍾意鑽石,當然想擁有一套屬於自己嘅首飾,希望第一套首飾係自己賺錢去買,咁樣先有意義。」 

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170822/mobile/bkn-20170822170201289-0822_00862_001.html?eventPath=[object%20Object]&eventID=402882b05bf57863015c1afa34145f71#popupGallery

每個個 look 都靚,係Mandy 怪d ,下半身短褲咁,好似唔 match

又真係幾似

佢好過 何艷娟 好多
何艷娟 唔掂喎
聽日打風可能好多live睇
啱啱先睇六福 個 live, nicole 講得好自然喎

原來今日個奬佢地自己投喎

六福個Live係FB定秦啟維BBC果個
秦啟維果個勁細聲到唔知佢講乜

六福個Live係FB定秦啟維BBC果個
秦啟維果個勁細聲到唔知佢講乜

我兩邊睇下

又真係幾似

佢好過 何艷娟 好多
何艷娟 唔掂喎

主體都係比人感覺個樣麻麻地自然
當然柒娟係醜樣好多既
果陣真係嚇撚死,選件咁既野

都係今日六福件衫
個5號好撚樣衰
個5號好撚樣衰

覺得佢靚先唔正常
累計心心加埋現場心心
現場又點計架
唔好剝削美黎個獎喎
好驚tvb又會搬龍門
如果到時話現場啲心1個=BBC Live 1萬心就
BTW係頭先個港姐速報講的
如果到時話現場啲心1個=BBC Live 1萬心就
BTW係頭先個港姐速報講的

現場佢真係想點都得
去到決賽唔知個post會有幾多負皮
今日個直播話啲心心由今日起計至決賽喎 咁之後個啲咪凍過水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞