2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

有無機會係未update第二次live既心心,因為佢中途斷左

有無機會係未update第二次live既心心,因為佢中途斷左

之前見通常video upload左 數量就同時加
最奇怪係6號個數呢兩日都冇升 明明琴晚開過live
冠(1) 亞(8) 季(9) 最上鏡(1)

呢個組合幾好笑
但幾時可以再加埋Nicole Wu變美琪寶怡

好似Suki行入場 然後有堆禮儀小姐企隔離

張圖來源邊度

好似Suki行入場 然後有堆禮儀小姐企隔離

張圖來源邊度

六福fb,你quote呢個回覆對上一個replt coffee巴有貼link

一早素顏live

一早素顏live

狗也不屌
Nicole Kam成日開live真係好好

不過今日打機有啲無謂,但有得撳心就唔理啦
BTW 105萬心心
斷到唔再重開?

不過今日打機有啲無謂,但有得撳心就唔理啦
BTW 105萬心心

Biohazard如果玩到會好睇 但佢盡左力唔識都冇辦法

見到呢個表,就算真係搬龍門話由唔知邊日再計過,我都睇唔到美黎有輸呢個人氣獎既可能性

見到呢個表,就算真係搬龍門話由唔知邊日再計過,我都睇唔到美黎有輸呢個人氣獎既可能性

如果龍門搬到佢輸就真係痴線
美黎飲完果啖檸檬茶之後就消失左
定佢唔知自己斷左,仲係咁自己offline live緊
佢日日返TVB之後仲live 真係好驚佢會病

夠贏就收步啦
呢幾日真係連續都有live

夠贏就收步啦
呢幾日真係連續都有live

其實冇咩可能會比人超
除非有人訓覺開live等人通宵比心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞