2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
今日個直播話啲心心由今日起計至決賽喎 咁之後個啲咪凍過水

宜家歸零重新計?!

應該唔係? 之前已經 reset 咗零喎

宜家歸零重新計?!

屌佢唔撚驚啦,最大對手都係1號啫,不過都應該輕鬆吊打
問題係美黎應該唔會為Live而live,佢仲有無咁多題材可以live

宜家歸零重新計?!

問題係美黎應該唔會為Live而live,佢仲有無咁多題材可以live

集思廣益比題材佢地
8號live緊
Oh shit,miss左9號live,比唔到心心
不過已經60萬心了

宜家歸零重新計?!

集思廣益比題材佢地

直播個陣司儀講唔知講錯定咩
今日個直播話啲心心由今日起計至決賽喎 咁之個啲咪凍過水

宜家歸零重新計?!

集思廣益比題材佢地

直播個陣司儀講唔知講錯定咩

瘋狂心心
巴打又可以update條BBC barchart,9號碌bar又長左啦
regina
Oh my god,原來教摺紙
美黎點解可以咁叻
好難喎呢款心,仲要多左幾重,美黎勁

瘋狂心心

呢轉比唔到心心勁內疚
冠軍最後仍然會係依婷
冠軍最後仍然會係依婷

欣賞你的自信
多才多藝人靚聲甜,好想美黎去選華姐
#美黎是贏家
巴打又可以update條BBC barchart,9號碌bar又長左啦

宜家update
冠軍最後仍然會係依婷

最後三甲不入
冠軍最後仍然會係依婷

最後三甲不入

咪又係入tvb
紅過你d亞軍季軍
冠軍最後仍然會係依婷

最後三甲不入

都係果句啦,推到1號試戴后冠
全力支持1號何依婷實在名歸試戴后冠

壯觀
Mandy個live做左啲咩?突然升左咁多心心既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞