2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
Mandy個live做左啲咩?突然升左咁多心心既?

心心數字可升可跌既啫,今日佢喊苦喊忽引到多人入去睇掛

頭先睇9號個陣 見有人話6號開緊演唱會

因咩事喊? 攞唔到個首飾獎?

因咩事喊? 攞唔到個首飾獎?

好似有雜誌踢爆佢單親
不過樓上話佢開演唱會喎,咁應該唔關事la
可能佢真係唱到好多心
哇屌,邱晴啲支式粵語又出賣自己
咩叫依家係咪就掛風
邊有香港人咁講,打風就打風啦
【有錢條路易行啲?】17歲「屋邨港姐」邱晴一提媽咪眼濕濕﹕我來自單親家庭

「人人都想富貴,唔通人人都富貴咩?」好多人都覺得參選港姐有機會飛上枝頭變鳳凰。

10位決賽佳麗今日喺銅鑼灣出席首飾試戴活動,年紀最輕,只有17歲嘅6號邱晴早前被踢爆家住沙田美田邨公屋,原來佢身世都幾坎坷,來自單親家庭,佢話由細到大都係由媽咪一個人湊大,所以母女關係好到似朋友一樣,講嘅時候仲眼泛淚光。

問到今次參選係咪順應媽咪要求?邱晴話﹕「唔係,係自己想令媽咪驕傲有我呢個女,我做乜,媽咪都會支持,o依家仲陪我一齊減肥。(媽咪想你入行?)我可以做自己鍾意嘅事,媽咪就會開心。(爸爸呢?)我哋好耐冇聯絡。」據大會公佈資料,5呎7吋半高嘅邱晴有125磅,佢直言減肥問題令佢最頭痛,雖然o依家已經瘦咗少少,但都要繼續努力。

而佳麗今日互選「最佳首飾演繹佳麗」,最後由10號張寶欣奪得,佢話唔怕好似家姐張寶兒咁,攞完「友誼小姐」後三甲落空。有指寶兒同寶欣家境頗富裕,成家住跑馬地禮頓山,屋企人響禮頓山有至少有七個單位,問到家姐承認同袁偉豪拍拖家人有冇反對?佢話﹕「冇,屋企人對我哋揀對象唔會太嚴謹,媽咪睇到家姐新聞(拍拖)仲笑,我問家姐,家姐就笑得好甜。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170822/57114390
big big channel新噱頭!落選佳麗全民再選

時至一個月後的今日,bbc剛好「滿月」,登記用戶數目高達128萬!無綫眼見「囝囝」不但愈來愈多Fans,同時比傳統平台更佻脫、更少限制,打算炮製一系列大膽創新的重頭節目,為bbc慶祝之餘,更令觀眾睇得Happy 。當中最爆的必定是9月3日舉行《2017香港小姐競選》決賽當晚,電視直播揭曉「正印」港姐冠、亞、季軍後,一班落選佳麗隨即在bbc直播中「復活」,透過全民投票再選出最深得網民喜愛的三甲,相信屆時會有出人意表的結果!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170823/bkn-20170823000027132-0823_00862_001.html

時至一個月後的今日,bbc剛好「滿月」,登記用戶數目高達128萬!無綫眼見「囝囝」不但愈來愈多Fans,同時比傳統平台更佻脫、更少限制,打算炮製一系列大膽創新的重頭節目,為bbc慶祝之餘,更令觀眾睇得Happy 。當中最爆的必定是9月3日舉行《2017香港小姐競選》決賽當晚,電視直播揭曉「正印」港姐冠、亞、季軍後,一班落選佳麗隨即在bbc直播中「復活」,透過全民投票再選出最深得網民喜愛的三甲,相信屆時會有出人意表的結果!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170823/bkn-20170823000027132-0823_00862_001.html

講乜撚野呀

講乜撚野呀

我覺得應該唔會關11同12事啦
同埋gimmick野黎既啫.我諗唔會對結果有咩動搖

講乜撚野呀

如果11號重現 然後高票就好笑

講乜撚野呀

如果11號重現 然後高票就好笑

所以一定唔會有佢2個份
同埋佢地個直播ac已經無左架啦
咩叫依家係咪就掛風

其實Mandy係唔係大陸落黎?佢啲廣東語好似唔正咁
由頭到尾都支持Mandy,覺得佢好靚,但睇佢啲相,好似愈睇愈唔順眼,有少少覺得佢呢個年紀就出黎選港姐無個種味道
有無人都係咁諗?
咩叫依家係咪就掛風

其實Mandy係唔係大陸落黎?佢啲廣東語好似唔正咁
由頭到尾都支持Mandy,覺得佢好靚,但睇佢啲相,好似愈睇愈唔順眼,有少少覺得佢呢個年紀就出黎選港姐無個種味道
有無人都係咁諗?

佢根本大多幾歲都無果個味道啦
係本身唔夠學識既問題
睇完d直播,發覺9號個樣麻麻同1號差唔多,6號最靚,2號都唔差,8號似朱慧敏
本身Mandy個樣已經好重蝗味
加埋佢住嘅地方都幾確信佢係支那人
同意同意
9號識貨
睇完d直播,發覺9號個樣麻麻同1號差唔多,6號最靚,2號都唔差,8號似朱慧敏

6號塊面好腫,不過佢啲live成日傻笑懶趣緻咁,男人定力細啲都沉
好彩我堅定不移撐9號
唔會比其他野影響到

6號塊面好腫,不過佢啲live成日傻笑懶趣緻咁,男人定力細啲都沉
好彩我堅定不移撐9號
唔會比其他野影響到

8號高質過朱慧敏好多
9號的確唔錯
美黎包雲吞,比心先
Nicole Kam真係好勤力 瘋狂開live
邱晴一睇就知係新移民大陸西
好彩佢無學歷 如果唔係入三甲都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞