2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

九號win飛好撚熱,小心

等陣好似巴基之星咁就

我屌你老母呀

Nicole Kam咁勤力 冇理由輸

九號win飛好撚熱,小心

等陣好似巴基之星咁就

我屌你老母呀

Nicole Kam咁勤力 冇理由輸

feel到依家成個過程都係有意無意想無視佢架啦
但正因為咁我地更加要保住佢呢個獎
今日港姐備戰終於到nicolekam
今日港姐備戰終於到nicolekam

10點半

轉貼吧 美黎入樂怡不入

轉貼吧 美黎入樂怡不入

對伍樂怡有信心

轉貼吧 美黎入樂怡不入

咬巴都有上選美後花園

Kelly姨姨玩細路/比細路玩

Kelly姨姨玩細路/比細路玩

d 細路失控咁
美黎開live,心心軍團出動啦喂

正到

幾號

9號,認住佢係9號
金美黎

幾甜

正到

幾號

9號,認住佢係9號
金美黎

幾甜

好女仔嚟,要多多支持佢吖
到美黎啦
美黎是贏家
你教我如何不支持她
有無人有睇
唔知依婷淨拎第一定雙料拎埋最上鏡

mandy 件衫

mandy 件衫

似汪明荃既style
決賽前有冇可能爆post

mandy 件衫

似汪明荃既style

去旺中 買條 grad din裙算啦
今年啲裙好柒 係唔係玩鳩佢地
港姐:唔做拜金女 何依婷嗌靠自己努力

候選港姐何依婷(Regina)於電視城為周日晚的《2017香港小姐競選》綵排,對於被踢爆住深水埗舊樓,她說:「唔係,唔係事實唔回應。」她又不太清楚為何會被起底:「住邊唔係問題,只係想保護家人同私隱。」

另外,有指她於社交網站有不少名牌相片,Regina說:「唔係,我都有睇過嗰個報道。因為我二月生日,所以買咗啲護膚品送畀自己,同人分享。我唔係鍾意買名牌啲女仔嚟,生日想獎勵自己,想啲皮膚靚啲。(你自己係咪拜金女?)我覺得靠自己努力先。(係咪男仔送?)全部自己買。(隱世有錢女?)唔係。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170830/bkn-20170830174641806-0830_00862_001.html
港姐:唔做拜金女 何依婷嗌靠自己努力

候選港姐何依婷(Regina)於電視城為周日晚的《2017香港小姐競選》綵排,對於被踢爆住深水埗舊樓,她說:「唔係,唔係事實唔回應。」她又不太清楚為何會被起底:「住邊唔係問題,只係想保護家人同私隱。」

另外,有指她於社交網站有不少名牌相片,Regina說:「唔係,我都有睇過嗰個報道。因為我二月生日,所以買咗啲護膚品送畀自己,同人分享。我唔係鍾意買名牌啲女仔嚟,生日想獎勵自己,想啲皮膚靚啲。(你自己係咪拜金女?)我覺得靠自己努力先。(係咪男仔送?)全部自己買。(隱世有錢女?)唔係。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170830/bkn-20170830174641806-0830_00862_001.html

屈人拜金, 真係傻的嗎..
好心d人尊重番regina私隱
港姐:梁雯蔚矮得有自信

《2017香港小姐競選》十位候選佳麗於將軍澳電視城進行舞蹈綵排,其中3號佳麗梁雯蔚(Sandy)原本由袁偉豪(Ben)擔任她的星級導師,但因Ben有工作在身,改由黃心穎頂上。

二人一同接受訪問時,心穎坦言兩星期前已接獲消息:「其他人見過導師幾次,咁會對Sandy會有少少unfair(唔公平)。我又冇所謂,最主要係幫到佳麗,分享自己參選經驗。例如台上點樣應對同執生技巧,綵排時要留意嘅嘢。」

Sandy表示獲心穎擔任星級導師感到開心:「佢參加過仲攞到亞軍,我都期望可以攞到三甲之內。」心穎指當年參選都是最矮的一個:「所以身高唔係一個問題。依家入到10強都好犀利。」而Sandy亦用之前比她還矮的一名日本女子參選世界小姐奪冠作例子,對自己十分有信心。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170830/bkn-20170830181535074-0830_00862_001.html?eventsection=hk_entertainment&eventid=402882b05bf57863015c1afa34145f71
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞