2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

private ig

以前cap落

識佢?
其實2號好似都唔錯
https://www.youtube.com/watch?v=hxskpVgpgwI
估唔到咁多人睇好4號
https://www.youtube.com/watch?v=hxskpVgpgwI
估唔到咁多人睇好4號

最後竟然最睇好同最唔睇好係相似類型果2個

聽晚有live
點解岩岩睇promo
mall姐只係大會評判,唔係好似其他咁有個專門項目既
咁會唔會輸蝕架
點解岩岩睇promo
mall姐只係大會評判,唔係好似其他咁有個專門項目既
咁會唔會輸蝕架

我覺得冇關係啦
所有評判分數比重應該一樣
香港小姐2017賽前預測
根據現時走勢
迫迫Channel最受歡迎佳麗 應該毫無懸念會係1號9號之爭 明眼人都睇得出好想拎 但係9號民意基礎足夠
拎到同民選冠軍有咩分別
而1號坐定粒六入硬三甲
8號個勢中規中矩 加埋三甲通常有個鬼妹仔所以佢同4號應該爭緊一個位
9號定10號爭到最後一個位 估計都要睇即場表現先得
最上鏡1號同9號大機會 8號4號5號機會均等
2,3,6,7機會渺茫 當中以六號為最大機會爆冷但係三甲不了

u mean 1?
聽日試戴后冠呀,1號,1號
1號試戴后冠係最靚
快啲比佢試
見今晚唔洗update BBC啲數據 無聊之下睇返10強入圍前後有冇大分別
下面係佢地頭兩輪面試同入圍之後既相
1號 何依婷

2號 李清心

3號 梁雯蔚

4號 黃瑋琦

5號 雷莊𠒇

6號 邱晴

7號 黃凱琪

8號 伍樂怡

9號 金美黎

10號 張寶欣

12強果時9號果張真係
我覺得整體黎講 入圍後執完係靚左
唔知係咪化妝問題 我覺得Boanne入圍前仲靚過宜家

9號初選真係唔知咁索
其實當時我係覺得今屆無個入眼
或者今年啲人先天化妝技巧一般啦
但更加突顯tvb識睇人同之後執靚啲人既功架
all in 1

9號初選真係唔知咁索
其實當時我係覺得今屆無個入眼
或者今年啲人先天化妝技巧一般啦
但更加突顯tvb識睇人同之後執靚啲人既功架

4號都係執完即刻靚左好多
有live!
有live!

泳衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞