2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike

8號

美黎個樣好攰咁

美黎個樣好攰咁

再一次預測
1號三甲機會極大
2號三甲機會渺茫 陪跑分子
3號三甲機會渺茫 陪跑分子
4號三甲機會均等 鬼妹仔啱晒tvb口味
5號三甲機會渺茫 不解釋
6號 三甲機會渺茫 口才唔掂 學歷問題 加埋之前嘅新聞
7號 三甲機會均等/渺茫 首先最後一次淘汰已經話佢多小動作 如果聽晚可以改善到呢一點 冷靜回答問題 絕對有機會爆冷入
8號 三甲機會極大 佢由一開始同1號已經算大熱 個勢同上年代蓮差唔多 主要都係睇聽晚表現 以今日泳衣來睇 狀態暫時唔錯 如果聽晚冇咩大錯 估計入硬
9號 三甲機會極大 網上呼聲最高嘅一個 拍得住當年朱千雪 佢主要競爭對手都應該係8號 可能兩個只能活一個
10號三甲機會均等 由於明眼人都知佢靠佢家姐同埋佢都入硬行 所以佢入唔到三甲唔出奇

5號睇個勢會入 當然外界實屌柒TVB 講真梗頸四都比多你 最好就不入啦
6號可以返屋企訓覺
今朝個 live, 3號出場影相大約得 30秒, 應該係最短.
記者都唔想影咁
再一次預測
1號三甲機會極大
7號 三甲機會均等/渺茫 首先最後一次淘汰已經話佢多小動作 如果聽晚可以改善到呢一點 冷靜回答問題 絕對有機會爆冷入
8號 三甲機會極大 佢由一開始同1號已經算大熱 個勢同上年代蓮差唔多 主要都係睇聽晚表現 以今日泳衣來睇 狀態暫時唔錯 如果聽晚冇咩大錯 估計入硬
9號 三甲機會極大 網上呼聲最高嘅一個 拍得住當年朱千雪 佢主要競爭對手都應該係8號 可能兩個只能活一個
10號三甲機會均等 由於明眼人都知佢靠佢家姐同埋佢都入硬行 所以佢入唔到三甲唔出奇

5號睇個勢會入 當然外界實屌柒TVB 講真梗頸四都比多你 最好就不入啦
6號可以返屋企訓覺

如果TVB有少少良心就應該參考下民意
今朝個 live, 3號出場影相大約得 30秒, 應該係最短.
記者都唔想影咁

陰功
再一次預測
1號三甲機會極大

6號可以返屋企訓覺

如果TVB有少少良心就應該參考下民意

係就好
冠(1) 亞(8) 季(9) 最上鏡(1)

冇左11點個live?
冇左11點個live?

係咪今朝果個當左係啦
冇左11點個live?

係咪今朝果個當左係啦

唔係嘛
11點full dress仲多野睇
冇左11點個live?

係咪今朝果個當左係啦

唔係嘛
11點full dress仲多野睇

我見bbc首頁仲顯示11點有live
不過我覺得TVB應該落左order要佢地依家唔好再私下開live
一切等聽晚一齊再衝過
不過我覺得TVB應該落左order要佢地依家唔好再私下開live
一切等聽晚一齊再衝過

咪玩啦 佢地依家點開 採排專心啲啦
開都係官方開
一切等聽晚一齊再衝過

開都係官方開

佢地呢兩日應該忙到痴線
一切等聽晚一齊再衝過

開都係官方開

如果有少少時間,邱晴果啲性格實會開黎扮下得意呃心啦
所以我先覺得係講左唔好開,有少少break都唔准
我硬係覺得聽日個最受歡迎奬會有啲古靈精怪野發生
可能唔知咩表現好無啦啦加落去嗰啲

我覺得聽日個比重會乘大唔知幾多倍
我硬係覺得聽日個最受歡迎奬會有啲古靈精怪野發生
可能唔知咩表現好無啦啦加落去嗰啲

我覺得聽日個比重會乘大唔知幾多倍

總之一定黑撚到金美黎有機會跌左個獎
一切等聽晚一齊再衝過

開都係官方開

佢地呢兩日應該忙到痴線

唔洗訓
認真想問 點解個個都平到男人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞