2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
回覆 冠天上神😇 :同意,當年朱晨麗拿這個獎就拿了冠軍,今年有可能也是给冠軍佳麗的
萌兲濄後 8-17 08:23 回复

轉貼吧
係就好了
回覆 冠天上神😇 :同意,當年朱晨麗拿這個獎就拿了冠軍,今年有可能也是给冠軍佳麗的

轉貼吧
係就好了

咩獎
覺得1號好靚

轉貼吧
係就好了

咩獎

呢個人都係講緊一啲性質同今次BigBig獎差唔多既人氣獎
即係佢估今年攞Bigbig就攞埋冠軍
美黎彈琴
好難唔諗起果個改詞
覺得1號好靚

識貨
覺得1號好靚

識貨

試戴后冠 試戴后冠~
覺得1號好靚

識貨

試戴后冠 試戴后冠~

好開心又比美黎讚
好開心又比美黎讚

係爽
覺得1號好靚

識貨

試戴后冠 試戴后冠~

但睇 wiki, 港姐 試戴后冠 個表 列咗大約廿年
試戴后冠嘅 都有 1冠, 2亞, 1 季, 兩個第四.
上年 Tiffany 都係試戴, 拎第二

唔算太邪門, 都有唔少名次
幾年前好似有人抽筋 要救生員拖走

唔係掛
覺得1號好靚

識貨

試戴后冠 試戴后冠~

但睇 wiki, 港姐 試戴后冠 個表 列咗大約廿年
試戴后冠嘅 都有 1冠, 2亞, 1 季, 兩個第四.
上年 Tiffany 都係試戴, 拎第二

唔算太邪門, 都有唔少名次

計冠軍命中率都好低
佢三甲亞季無所謂,交返冠軍出黎就得

唔係掛

連日訓練攰過龍 港姐抽筋遇溺爆喊
http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20150826/19269811
好開心又比美黎讚

係爽

其實佢應該練多 d 口才, 講嘢比較弱.

上次 sasa 果段唔掂.
個 tone 好平, 聽完唔會覺得有說服力.
臨尾又窒咗兩嘢.

唔係掛

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20150826/19269811

林凱恩
依家仲有撈架喎
有啲想去見Suki

去做啦啦隊

唔係掛

林凱恩
依家仲有撈架喎

愛回家做 Bonnie
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

希望佢唔好放棄啦,雖然1號既口才係好癲
但講外形,如果9號有1號7成口才表現,評判再睇外型既話,我相信咁計既9號會秤先啲架
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

同10a差唔多
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

同10a差唔多

10a 到依家做咗兩年, 都無進步過咁.
果班 j2 後生仔係 bbc 有d live 節目, 10a 做主持.
真係完全唔識做, 零主持技巧.
有 d 唔知自己係度做咩嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞