2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
好開心又比美黎讚

係爽

其實佢應該練多 d 口才, 講嘢比較弱.

上次 sasa 果段唔掂.
個 tone 好平, 聽完唔會覺得有說服力.
臨尾又窒咗兩嘢.

希望佢唔好放棄啦,雖然1號既口才係好癲
但講外形,如果9號有1號7成口才表現,評判再睇外型既話,我相信咁計既9號會秤先啲架

所以咪要加緊練習 唔係既一定贏唔到
今年質素比15好 而且 9號無10a光環
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

同10a差唔多

10a 到依家做咗兩年, 都無進步過咁.
果班 j2 後生仔係 bbc 有d live 節目, 10a 做主持.
真係完全唔識做, 零主持技巧.
有 d 唔知自己係度做咩嘅感覺

佢講野個tone悶到唔想聽
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

但講外形,如果9號有1號7成口才表現,評判再睇外型既話,我相信咁計既9號會秤先啲架

本身又話一對一導師,但早幾日佢live講,話佢地好似仲未一個人去見自己既導師
會唔會太遲
依婷有樣有腳有學歷有口才
點輸
點輸

矮到
樣口未計輸9已經輸8
點樣穩贏
點輸

矮到
樣口未計輸9已經輸8
點樣穩贏

要咁高做乜, 打女排?
樣就可能未必有kelly咁上鏡, 但唔覺輸9
佢上次sasa嗰次真係靚到痴晒線
好開心又比美黎讚

係爽

臨尾又窒咗兩嘢.

本身又話一對一導師,但早幾日佢live講,話佢地好似仲未一個人去見自己既導師
會唔會太遲

呢啲用黎宣傳姐 見到一次已經好好
點輸

矮到
樣口未計輸9已經輸8
點樣穩贏

要咁高做乜, 打女排?

今年冇投票真係好難講 啲評判鐘意點都得
根本冇得穩贏
點輸

矮到
樣口未計輸9已經輸8
點樣穩贏

要咁高做乜, 打女排?

今年冇投票真係好難講 啲評判鐘意點都得
根本冇得穩贏

agger
頭先無聊check如心南灣海景酒店
原來係海洋公園附近
原來係海洋公園附近

係黃竹坑
但聽日落雨
原來係海洋公園附近

係黃竹坑
但聽日落雨

原來對正黃竹坑站
好似有個室內池 但可能好細

望落都ok

望落都ok

你果個係荃灣

應該係呢個

望落都ok

你果個係荃灣

應該係呢個

肯定取消活動

望落都ok

你果個係荃灣

應該係呢個

肯定取消活動

上屆都取消左

望落都ok

你果個係荃灣

應該係呢個

肯定取消活動

上屆都取消左

明知夏天成日打風都唔搵室內池
美黎做個運動食下M記又135萬
無電,無得睇
無電,無得睇

完左啦
無電,無得睇

完左啦

等你update心心

夠宏偉夠宏偉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞