2017香港小姐

1001 回覆
7 Like 50 Dislike
大件事,佢地啲心心數字變晒做******

冇理由突然唔計之前掛
同埋我地有record 佢拋離咁多

可能最後唔公佈數字

之前應該連數字都cap圖

若果聽晚開住兩個鐘比人禁心, 可以好大變化

個變化真係佢講既啫
如果真係10個都開足2個鐘,按返比例美黎都唔應該輸
不過就要睇下TVB係咪公道

好難講, 記得之前果d tvb fun 投票
試過可以拎咗 over 50%

其實最緊要係冠亞季,
呢個奬一年後都唔會有人記得.

有冇人記得係其次 邊個贏呢個獎就會覺得自己係民選 好過最後個個冠軍
問到身為師姐的馮盈盈睇好哪一位佳麗?她點名大讚(1)何依婷、(8)伍樂怡(Kelly)以及(9)金美黎,馮盈盈說:「今年賽制唔一樣,主要係睇佢哋現場表現,而金美黎聽講佢網上人氣不錯,幾有親和力!」

馮盈盈我愛你
問到身為師姐的馮盈盈睇好哪一位佳麗?她點名大讚(1)何依婷、(8)伍樂怡(Kelly)以及(9)金美黎,馮盈盈說:「今年賽制唔一樣,主要係睇佢哋現場表現,而金美黎聽講佢網上人氣不錯,幾有親和力!」

馮盈盈我愛你

終於有人提9號
[img][url]http://i65.tinypic.com/2628ifs.png[img][/url]

private ig

以前cap落

識佢?

你都識佢啦,呢個post邊個唔識佢

佢以前話自己好有錢,中學個陣呃到啲同學以為佢老竇真係勁有米,唔需要拜金唔需要吊金龜,結果依家比記者爆出嚟……

講真真係屋企咁有錢成日比佢歐遊同買名牌,出國讀書都得啦,唔需要留係city讀bba,以前連登都有人爆話過佢讀書扮英文勁。

以前有個成個李承責咁樣嘅前男友係真,散咗反而唔知點解愈來愈富貴不停歐遊買名牌好多歐遊相都係單人照,冇影同行嘅朋友,一選美就del曬,如果係好正常嘅旅行相有咩需要del啲唔del啲? Dior個張相真係同朋友一齊買嘅所以咪冇del。

其實選得香港小姐,一係真有錢女玩下,好似巫婆咁,另一個原因就大家心裏有數啦,唔通真係又pure又true走去選美咩。

Hi 同學
[img][url]http://i65.tinypic.com/2628ifs.png[img][/url]

private ig

以前cap落

識佢?

佢以前話自己好有錢,中學個陣呃到啲同學以為佢老竇真係勁有米,唔需要拜金唔需要吊金龜,結果依家比記者爆出嚟……

講真真係屋企咁有錢成日比佢歐遊同買名牌,出國讀書都得啦,唔需要留係city讀bba,以前連登都有人爆話過佢讀書扮英文勁。

以前有個成個李承責咁樣嘅前男友係真,散咗反而唔知點解愈來愈富貴不停歐遊買名牌好多歐遊相都係單人照,冇影同行嘅朋友,一選美就del曬,如果係好正常嘅旅行相有咩需要del啲唔del啲? Dior個張相真係同朋友一齊買嘅所以咪冇del。

其實選得香港小姐,一係真有錢女玩下,好似巫婆咁,另一個原因就大家心裏有數啦,唔通真係又pure又true走去選美咩。

Hi 同學

吹水大會

private ig

以前cap落

識佢?

Hi 同學

吹水大會

Btw中學坐佢隔離成年未聽過佢講自己有錢喎 佢以前私影搵唔少啦

private ig

以前cap落

識佢?

Hi 同學

吹水大會

Btw中學坐佢隔離成年未聽過佢講自己有錢喎 佢以前私影搵唔少啦

我有一年中學都坐佢隔離

食屎啦淨係個樣已經好黑人憎

老馮一個屌打晒所有人

老馮一個屌打晒所有人

我女友好正

算鳩數啦佢,抽左后冠仲想點

個天都唔鐘意佢

老馮一個屌打晒所有人

嘩屌
我認regina都要爭一班

老馮一個屌打晒所有人

嘩屌

始終我都係中意tiffany

老馮一個屌打晒所有人

嘩屌

你之前都係排fyy係最前啦
1號亞軍
8號季軍
10號友誼小姐

今年講左冇友誼 10號由頭到尾都係因為家姐個朵先有新聞 又樣衰又肥 佢同5號都咪撚贏 應該係冇機會贏
1號亞軍
8號季軍
10號友誼小姐

今年講左冇友誼 10號由頭到尾都係因為家姐個朵先有新聞 又樣衰又肥 佢同5號都咪撚贏 應該係冇機會贏

1號亞軍
8號季軍
10號友誼小姐

9號冠軍plz
港姐:黃瑋琦狀態大勇撼跌watt伍樂怡

十位《2017香港小姐競選》候選佳麗到將軍澳電視城出席泳裝綵排,雖然泳裝設計令一眾佳麗「封胸」,未能突顯身材上的優勢,但仍無阻佳麗們展現自信。參賽至今一直身為大熱的(8)伍樂怡(Kelly)雖然因疲憊顯得跌watt,但仍保持靚樣與自信笑容。相比表現平平的(4)黃瑋琦(Emily)在決賽前夕突然狀態大勇,穿上泳裝示人的她表現亮眼,加上(1)何依婷(Regina),三位佳麗同樣搶鏡。

大熱Kelly跌watt賴化妝

講到身為大熱,Kelly笑說:「要多謝咁多人關注我。(令你有信心?)都會,接下來要好好享受呢個過程,唔會白費心機,呢兩個月都付出好多。(精神上跌watt?)覺得自己都夠精神,可能妝容問題,今日用咗較深色眼影。(師姐陳凱琳教路?)大家好似師生,同佢傾完偈會感覺輕鬆同有番信心。」

Emily狀態大勇繼續操廣東話

而Emily講到狀態大勇,她說:「都好開心,近日綵排都好密,都keep到信心,屋企人會由美國飛返香港支持我,我都冇咁緊張。(會唔會壓力仲大?)反而唔會,媽咪中文上幫我好多,佢睇我比賽係我嘅榮幸。」問到有何殺手鐧,廣東話麻麻的Emily即一頭霧水,講到有何優勢,她說:「我覺得係笑容。(有冇特別才藝?)我行catwalk比較厲害。(廣東話好似未達標?)都好過兩個月前,語言係要時間學習,相信留喺香港會有進步。」

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170902/mobile/bkn-20170902142926053-0902_00862_001.html

唔知Emily會唔會真係爆冷入三甲
繼續支持伍樂怡
大件事,佢地啲心心數字變晒做******

冇理由突然唔計之前掛
同埋我地有record 佢拋離咁多

可能最後唔公佈數字

之前應該連數字都cap圖

若果聽晚開住兩個鐘比人禁心, 可以好大變化

個變化真係佢講既啫
如果真係10個都開足2個鐘,按返比例美黎都唔應該輸
不過就要睇下TVB係咪公道

如果咁樣開兩個鐘 分分鐘Boanne贏

老馮一個屌打晒所有人

嘩屌

你之前都係排fyy係最前啦

yes

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞