One Piece海賊王 1107話情報+討論

902 回覆
43 Like 8 Dislike
山治年
好撚型
老貝應該上船幫山治整返戰鬥服
加血 加攻 加速
專用戰鬥服佢本身有
自己踢爆左
好似龍珠嗰個撒旦先生咁
以前op咁簡潔,而家好多格滿到都唔知畫緊乜
在那激光中穿梭
睇咗唔知有冇二十年
應該改做 ONE PIECE!是不會結束的!
伏左係白胡到十幾年搵粒勁果實先出山已經能屈能伸啦
鳩蛇上身:
山治年

貝貝博士上船問佢同傑爾馬仲有冇關係
之後話識佢老豆

再整佢件強化版隱形黑俾佢話呢件衫係用自己老貝呢個天才最新嘅技術整,同佢老豆冇關

對位黑胡團隱形、瞬移呢啲屈機野
用帶自己人隱形,配合山治高速
隱形高速飛勁遠再現身
製造山治同草帽團識瞬移嘅假象

山治年
隻腳出火嗰陣好似都差唔多解釋
整到識光速好過
睇到白色(黎明)槍 諗起white sun gun
王天君
其實黑鬍果時要懸賞有咩用先
實力你估佢冇咩
唔係點可以係紅髮道留下傷疤
都講到明佢只係等緊暗暗果實
攞到果實再慢慢壯大自己實力都未遲
真係好欣賞海賊王係有d有腦既海賊
唔係得淨係識衝同玩大愛
同埋留意番黑鬍既興趣係研究歷史
希望佢真係研究到空白既100年係咩
比路飛佢地知道
我諗路飛個弱智仔都0興
呢d重要野留返比黑鬍做啦
黑鬍興趣係唔係研究歷史我唔知?
我覺佢研究果實比較多

撈左最少廿六年,空島前坐係路飛面前平起平座。追個路飛都俾人飛左上空島。
自己廿幾年隻船仲係木伐我真係服左佢。

做足廿四年白胡子契弟0懸賞,霸纏都未識,俾毒撚打到滅團。做四王1-2年都係20億

唔係唔睇好佢,而係佢份人真係好撚怪。

最終BOSS可以,但真係未有果種格。
路飛打親都果D,打前點都講到好型好恐怖,好絕望,唔會有大陣柒味露出黎。

呢種會俾熾天使斬柒,差D俾羅隊鳩死果種,成日覺得佢唔似最終BOSS
土星呢期死鳩緊 現場海軍分分鐘無一幸免 之後九尾扮土星做人質威脅佢地封地封王先
薇薇已經冇左國家負擔,加復仇,可以上
兔仔應該係最終戰同象島一齊黎幫尼卡。
大和嚴格來講未上過船,但好想出海
連登奇蹟地終於係恥笑契仔
報應 同山治調番轉
路飛,大媽,凱多,
永遠唔落死手
勁ON9

基德同羅任人打,班手下叫晒佢停手,最後又真係冇斬個頭落黎
凱多仲搞笑覺得自己天下無敵,下下想打到人服俾人磨晒D血

路飛仲柒,捉到大將掉走當贏掉走自然系(光),要幾ON9先可以做到
巨人,月球族,熊族
好想睇今集個樣,
係型樣咁講,定心心眼傻閪

zoro fans表示不喜歡這則貼文

尼卡可以變無限大嘅黎講開和之國路飛自己都做到咁象主嘅存在係咩作用
加上小奧茲都印證咗 得個大字係冇用 明哥一野就斷佢手斷佢腳 信相象主呢啲都係被冥狗一下咬死
博士上船,基本上可以全團強化。

芬奇可以大改造,玩綠血,厚甲,激光炮可以再增強。

索帕粒藍波球可以改到再勁D

娜美航海術大提升,或者可以俾世界政府已探索既地圖佢。

骨仔可以用冰凍,博士分身已經睇到後面可以幫手增強。

烏索普應該送泡泡槍等同類能力俾佢。或者可以加件甲,提升佢身體能力。
甚至係幫佢支彈弓食果實。

羅賓單係去巨人島瘋狂研究歷史已經好痴線,如果再變強就更加好。

山治應該更好應用佢覺醒會著火既血統因子,跟熾天使/月球族有關,先做到不滅金身。
或者整件甲俾佢。

索隆,應該可以講下黑刀點整出黎。
或者再諗下點加強佢防禦力。

甚平本身都好勁,幫到既應該都幫唔到,一係就幫佢飛。

路飛應該幫唔到幾多,最多都係詳細解釋下佢粒果實唔係超人系,而係動物系。
動物系有三態,人形獸形,人獸形,即係仲有兩種模式可以變。
又或者講下尼卡個傳說,解釋下點推動巨人,同尼卡可以有巨大能源,已經夠大家打飛機。

大前提,博士要頂住呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞