One Piece海賊王 1107話情報+討論

902 回覆
43 Like 8 Dislike
九尾應該攞唔到人能力,隱形係因為希留。
山治不嬲都草帽團智將
完美體現毒撚傻起上嚟可以有幾恐怖完全溝通唔到
應該又係偷左能力?
偷左外表應該
人妖個能力?
戴彭吃了動物系幻獸種惡魔果實——狗狗果實九尾妖狐型態,能夠變身成九尾狐。另外一樣能力是能夠化身成他人的樣貌,如同模仿果實。
今集動畫又劇透波妮能力
要叫救命嘅人係我就真
你地嘅理解能力係咪低得咁可憐?

我話觀點與角度
係講緊鷹眼志不在one piece呢樣野
你覺得鷹眼已經有第一劍豪嘅榮譽,而家就算乜都唔做都一樣好型
我覺得以鷹眼實力,親自帶隊做大佬搶one piece會更加型都唔得?
呢個根本無絕對答案,再討論有乜意義

真係有討論空間嘅
係將來卓洛係行鷹眼路線,定係行刀神路線
隨住劇情發展,答案最終都會出現
如果到時卓洛只係下一個鷹眼,滿足於第一劍豪就收山
我隨時歡迎你地返黎鞭我笑我傻仔
而家我俾晒機會你地Cap圖,方便你地日後鞭我屍
所以我都唔想花咁多時間係度嘈,雞同鴨講
而家唔係人多就係真理
劇情發展自然會揭露邊一邊先係真傻
歡迎你Cap我圖將來鞭我屍
擋到大將一招=同級,呢到係咁
尾田今話勁衰,撚到契仔fans精神崩潰
咁近海之王咬斷紅髮一隻手=紅髮1/5實力
此言差矣,紅髮斷咗一隻手,近海之王就毫髮無傷,應該係紅髮=近海之王1/5實力
特登搵翻成個月之前D留言
唔係認屎認屁
你啱
踢到一向冷靜嘅黃猿都o晒嘴喎
山治呢一腳足夠證明佢有同黃猿對位嘅本錢

我一直俾人屈係卓洛Fans,其實我只係覺得卓洛>山治
我唔係盲踩山治,絕對支持山治KO黃猿
只要有和平主義者控制權
已經有七武海實力
實力最多僅次於皇副
烏索普依家應該係全船最廢....
娜美拎埋宙斯戰力暴升
佢反而除左開一次見聞式之後都係出黎搞笑多
巨人團嚟教佢做個勇敢海上戰士
我講緊成就,你就屈我係講緊實力
野心唔係同實力掛勾,野心係同成就掛勾
有實力但無野心,你永遠唔可以更上一層樓
所以鷹眼可以做巴基皇副,但做唔到四皇
同樣,佢可以做第一劍豪,但做唔到刀神
咁刀神趕走人同好好打之外成就係乜
契仔又點同佢一樣成就 做刀神
又跟返你講法 龍馬係刀神係為係佢時代無敵
呀契仔係唔係要好似龍馬咁 係佢時代無敵先做到你講嘅刀神
咁佢係咪打嬴路飛前都唔係刀神
你個刀神定義係點 我就等個故完跟唔跟到
珍 god真係好能失望

和之國全程打醬油

Buff個武裝色同進階見聞色都唔過分啦

新世界呢d真係公廁技來
邊個皇副夠7隻熾天使打,單挑都未必贏到
[你覺得鷹眼已經有第一劍豪嘅榮譽]
我咩都冇講過wow妄想症?
你係咪現實生活中,為左駁咀
屈對方講過D根本冇講過嘅嘢的人
好可怕啊

同埋你係咪視力有問題認錯人
從來冇同你討論過刀神的事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞