One Piece海賊王 1107話情報+討論

902 回覆
43 Like 8 Dislike
你現在咪花緊時間law
無野了,睇錯自膠一打
我係想講你地同一立場嘅人
係咪打漏一隻字
你就get唔到我嘅意思?

你咩都冇講過?
「關觀點與角度鬼事」唔係你講?
你失憶症?
確實係
所以我盡量簡短,唔長篇大論
大佬,我幾時講過刀神要連自己友都打
打完鷹眼,有個更強大嘅敵人俾佢打咪得
根據尾田畫嘅龍馬短篇
龍馬斬龍係佢成為第一劍豪之後既事
所以打嬴鷹眼後仲有敵人打,就幾乎可以確定係刀神路線
卓洛好有機會同龍馬一樣,重演一次斬龍
King應該得

因為知道弱點
根本你講唔到點先叫刀神
係咪好多人都覺得波妮控制到熾天使
我再花心機打更多字,你都一樣可以話我講唔到
刀神嘅討論就去到呢度
我有咩責任去補完你打漏嘅嘢

同立場等於所有想法一樣?
同立場等於講過相同嘅嘢?
幻一般的邏輯

我咩都冇講過有引用這句wow
[你覺得鷹眼已經有第一劍豪嘅榮譽]
關「關觀點與角度鬼事」咩事
閱讀理解0分?
定又想打稻草人
「要叫救命嘅人係我就真
你地嘅理解能力係咪低得咁可憐?

我話觀點與角度
係講緊鷹眼志不在one piece呢樣野
你覺得鷹眼已經有第一劍豪嘅榮譽,而家就算乜都唔做都一樣好型
我覺得以鷹眼實力,親自帶隊做大佬搶one piece會更加型都唔得?
呢個根本無絕對答案,再討論有乜意義

真係有討論空間嘅
係將來卓洛係行鷹眼路線,定係行刀神路線
隨住劇情發展,答案最終都會出現
如果到時卓洛只係下一個鷹眼,滿足於第一劍豪就收山
我隨時歡迎你地返黎鞭我笑我傻仔
而家我俾晒機會你地Cap圖,方便你地日後鞭我屍

的確好簡短
King 上位版嚟,根本唔使熄火
有幾多字啫

你打過嘅都係

第一大劍豪
個個時代無敵
打走哂嚟搶嘢嘅人
斬龍

咁契仔做完第一仲可以做啲乜
屈閪咩 縮沙? 唔關山治事
你係黐路飛金糠
刀神
老實講我認同山治弱過契仔,但差距應該唔大。
即使拉闊左,尾田又會俾奇遇縮窄番。

所以呢個定位我唔會擔心,反而好奇尾田蛋頭呢個安排,係咪想完左單野將山治懸賞過契仔頭,玩終極一撚。
等結局俾契仔過番少少來完左佢
咁而家俾機會你講囉
你有乜立場,有乜高見係同佢地唔同?
真心想知你除左推波助瀾,為D芝麻綠豆小事係度嘈之外仲識D乜?
你都唔係黎討論,完全係混吉
實習生
首先,你當自己係邊個,洗你俾機會
我對刀神討論0興趣,亦覺得你嘅point好虛同搬龍門
不過無意去反對你,因為你係可以有自己想法
我立場係根本冇一大班人覺鷹眼柒
係你自己幻想及曲解其他人意思
好可怕,為咗support自己論點而扭曲其他人嘅說話
好彩現實生活中,身邊冇你e類人
我唔同意你口中的推波助瀾,我有叫師兄唔好同你再討論
本身漫畫就係芝麻綠豆小事,唔通係人生大事
同有邏輯嘅人傾就係討論
同不斷打稻草人,扭曲人說話,又不斷搬龍門嘅人傾
的確係混吉
E句十分同意你
其實貝加龐克淨係同波妮講「無論發生咩事,你老豆都唔會背叛你」,但熾天使大部份都唔係大熊外觀
所以唔排除波妮有機會淨係可以控制到攞大熊嚟做樣本嘅低階和平主義者
畢竟如果波妮可以控制晒所有熾天使,就算班熾天使唔及本尊咁勁,都實在係太過屈,幫主角團加太多戰力
我嘅point好虛同搬龍門?
我從來都大膽講大膽認
我都重覆左好多次,歡迎你地隨時cap圖將來鞭我屍

你幾乎可以話係毫無立場
你嘅樂趣就係捉其他人所謂嘅謬誤,類似捉字蝨
我都好彩現實生活中,身邊冇你e類人

我估到泥佬嘅大佬係黑鬍,就係用邏輯去推理
你係咁有邏輯,就好好用你嘅邏輯推理一下劇情發展都好過係度混吉
講得有啲1999,睇多次1106話,直情講埋外觀同熊一樣外觀嘅個體都有set到program
咁睇大機會係控制唔到其他熾天使
我嘅point好虛同搬龍門?
我從來都大膽講大膽認[又開始迫人認同自己了
我都重覆左好多次,歡迎你地隨時cap圖將來鞭我屍
[無興趣浪費手機容量係你身上]

你幾乎可以話係毫無立場
[點解我一定要對每一件事有立場,幻之道理又出現了]
你嘅樂趣就係捉其他人所謂嘅謬誤,類似捉字蝨
[不如你直接承認自己屈人算啦,有謬誤又可以俾人講嘅,霸道到呢?]
我都好彩現實生活中,身邊冇你e類人
[互相感恩law]

我估到泥佬嘅大佬係黑鬍,就係用邏輯去推理
欣賞黑鬍又會變咗已經係大佬,連加入都未加,曲解之王又出現了]
你係咁有邏輯,就好好用你嘅邏輯推理一下劇情發展都好過
[咁我就試下啦,我覺得故事之後會關外星人事,onepiece會關惡魔果實事]
係度混吉[唔啱你心意就係混吉救命當自己邊個]
又實習生

不如另外開條草帽公主船

微微 麗貝卡 布林 鬼公主 大和 兔仔 波妮
諗住追吓情報睇吓有咩得意嘢,點知又係無聊鬧交嘥我時間
幾多歲呀,打得多字回得多次,就係你贏咩
柒左你就認啦
由一開頭堅定刀神黎吹奏契仔
到依家比人迫到你都認係十劃都未有一撇嘅事
即係腦補FF啦
一開始d人就話你FF你就起剛反駁唔係作
但根本就係拎個字就大作故仔 越講越多BUG
無野駁 就出觀點與角度唔同無得傾依招
仲出埋時間大法黎轉換視線
死不悔改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞